Презентація досвіду "Що таке QR-код і з чим його "їдять"?"

Про матеріал

QR-код – привіт з майбутнього. Саме так вважають в країнах з високим рівнем розвитку інформаційних технологій. Наприклад, в Японії мозаїчні квадратики можна зустріти буквально скрізь, в них зашифровується не тільки загальнодоступна інформація, а й адресні привітання, послання, повідомлення.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Що таке QR-код і з чим його «їдять»? Шкільний бібліотекар Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 Добропільської міської ради Семенова Олександра Анатоліївна

Номер слайду 2

Короткі відомостіМатричний код QR (quick response – з англ. «швидкий відгук») використовується світовими компаніями більше двадцяти п’яти років, але в повсякденне життя звичайної людини прийшов відносно недавно. Нехитрі квадратики – чимось схожі на мозаїку, можна побачити на етикетках товарів, сторінках журналів і газет, рекламної продукції, меню кафе і вивісках магазинів, інформаційних стендах держустанов, міських зупинках та білбордах… І це далеко не весь спектр його використання.

Номер слайду 3

Як згенерувати QR-код?https://www.youtube.com/watch?v=sdz. WVPCPe. P0

Номер слайду 4

Створення іміджевої продукції бібліотеки за допомогою QR-кодуhttps://www.youtube.com/watch?v=c. CCd. S_J7s4 Y

Номер слайду 5

Сучасний бібліотекар -це людина, яка розбиває всі стереотипи. Телефоном на уроках користуватися заборонено, а от на бібліотечному уроці користуватися гаджетами можна та навіть потрібно!)

Номер слайду 6

Дякую за увагу! Сподіваюсь, що моя інформація для вас буде корисною)https://www.instagram.com/biblioschool10/?hl=ru https://www.facebook.com/aleksandraanatoliivnasemenova https://aleksandramamonova6.wixsite.com/biblio10 https://www.youtube.com/channel/UCWTUK9 Mfz. Z-Fw. G__ba6d. KIA

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Майстер-класи
Додано
30 жовтня 2020
Переглядів
538
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку