Ділова гра при проведенні атестації педагогічних працівників

Про матеріал
Ділова гра стане у нагоді при підготовці та проведенні атестації педагогічних працівників. Містить цікаві завдання на загальний розвиток
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Ділова гра “Мелодія успіху”

Номер слайду 3

До атестації Чергова атестація педагогічних працівників здійснюється один раз на ___років. Умовою чергової атестації педпрацівників є обов’язкове проходження не рідше одного разу на п’ять років_______________ Вимога щодо підвищення кваліфікації не поширюється на освітян, які працюють__________.. Особи, прийняті на посади педагогічних працівників після закінчення ВНЗ, атестуються не раніше як після ____років роботи на займаній посаді. .Позачергова атестація з метою підвищення кваліфікаційної категорії може проводитись не раніше як через _____після присвоєння попередньої.

Номер слайду 4

Добре серце Учитель дає учневі завдання, а той не хоче його виконувати і при цьому заявляє: «Я не хочу це робити!» Якою повинна бути реакція вчителя? Не хочеш – змусимо! Для чого ж ти тоді прийшов навчатися? Тим гірше для тебе, залишайся неуком. Твоя поведінка схожа на поведінку людини, яка на зло своєму обличчю хоче відрізати собі носа. Ти усвідомлюєш, чим це може закінчитися? Не міг би ти пояснити, чому? Давай сядемо та обговоримо – може, ти й правий. (Інше.)

Номер слайду 5

Добре серце Учень говорить учителеві: «Я знову забув принести зошит (виконати домашнє завдання)». Як на це реагувати вчителеві? 1. Ну ось, знову! 2. Чи не здається тобі це ознакою безвідповідальності? 3. Гадаю, що тобі час ставитися до справи серйозніше. 4. Я хотіла б знати, чому? 5. У тебе, імовірно, не було можливості це зробити? 6. Як ти вважаєш, чому я щораз нагадую про це? 7. (Інше).

Номер слайду 6

Мій інтелект В якій клітці не тримають ні птахів, ні звірів? З якого крана не беруть води? Що це — десять пальців, а нігтів нема? Яка голка не тоне в морі? На яку хворобу ніхто на землі не хворів? З якої посудини не можна нічого з’їсти?

Номер слайду 7

Мій інтелект На що схожа половина яблука? Що можна побачити із заплющеними очима? Чого на ярмарку не купиш? Доки біжить заєць у лісі? Де бувають ріки без води, а міста без будинків? Чого немає у воді, а є в морі, річці, озері?

Номер слайду 8

Фахова майстерність     Дах будинку несиметричний: один бік пологий, а інший — крутий. Півень відклав яйце на гребінь даху. По якому боці покотиться яйце — пологому чи крутому Один старенький дiдусь святкує кожний свій день народження. Але вiн вiдсвяткував свiй день народження лише 20 разів. У який день народився дiдусь?     Гомера здавна вважають найвидатнішим письменником усіх часів, хоча він не написав жодного рядка. Усі твори Гомер тримав у пам'яті через одну просту причину... Яку?  Кінь О.Македонського - Буцефал, Дон Кіхота - Росінант, за одним із міфів, крилатий кінь - Пегас. А що означає вираз "осідлати Пегаса"?

Номер слайду 9

Фахова майстерність Рано -но-ра насос наша лапи товар наказ кабан

Номер слайду 10

Сольний виступ: поєднати дані слова у єдину історію Книга, зошит, весна, завуч, задача, кава День, сонце, віник, доля, автомат,мир Діти, друзі, гроші, історія, кактус, дощ Клас, час, зуб, роль, пароль, військо

Номер слайду 11

Доля людини Чому Ви обрали для себе саме таку професію? Що або хто вплинув на вибір предмета?

Номер слайду 12

Сім׳я – найвища цінність …Ми знайомимося з багатьма, та лише деяких обираємо собі як друзів, сердечних супутників життя." Людвіг Фейєрбах

Номер слайду 13

Вітаємо Здоров′я Щастя Терпіння Радості Удачі Молодості Кохання

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Сценарії
Додано
30 жовтня 2020
Переглядів
584
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку