Презентація "Еко-Арт-Фестиваль"

Про матеріал
Програма передбачає ряд арт-заходів: 1 Виставка-конкурс мистецьких робіт. 2 Конкурс плакатів, логотипів, рекламних щитів. 3 Музичний флеш-моб на перерві. 4 Біологічний калейдоскоп ( пізнавально-розважальна гра для учнів 6 кл.) 5 Урок-гра для учнів початкових класів «Наше майбутнє в наших руках». 6 Міні-тренінги на перервах “ Все в твоїх руках “. 7 Еко-квест. “ В гармонії з природою “. (Трудова акція “ Чисте подвір′я ”, “ Моя перша шпаківня “. 8 Фешн-шоу. Показ колекції екологічного одягу з вторинної сировини. 9 Колекція вечірніх суконь “ Магія квітів “. ( Підготували уч.8кл. та вчитель Підгородецька О.В. 10 Театр живих скульптур. 11 Еко-театр “Вибори депутата підводного царства ” ( Підготувала вчитель: Підгородецька О.В.) 12 Майстер-клас Екологічний Боді- фейс-арт. ( Провели вчитель образотворчого мистецтва Курило О.М. та перукар-стиліст Курило Ю.А.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Еко-Арт-Фестиваль“ Таємниці природи “ Вчитель біології: Підгородецька О. В. КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «АУЛІВСЬКИЙ ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ» АУЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Номер слайду 2

Мета : розвиток екологічної культури школярів з залученням їх вчителів, батьків і громадськості у практичну діяльність з поліпшення навколишнього середовища та мінімізації впливу людини на екологію. Завдання: для учнів - привернення уваги до екологічних проблем своєї малої батьківщини, заохочення практичної діяльності з поліпшення місцевого навколишнього середовища, розвиток навичок проектної діяльності; для вчителів - розширення поля екологічної діяльності, підвищення мотивації до удосконалення позакласної роботи; для місцевих громад - виявлення, обговорення екопроблем регіону і робота над їх усуненням. Результат: формування екологічної культури, яка стане нормою поведінки школярів і об'єднає дітей, батьків, вчителів та широкої громадськості. Конкурс плакатів, логотипів, рекламних щитів.

Номер слайду 3

З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології,  у школі пройшов конкурс “ ЕКОклас” . Учні були дуже активними і тому цей конкурс приніс нам багато цікавого і пізнавального.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

ЕКОпроект: Еко-Арт-Фестиваль“ Таємниці природи “ Програма передбачає ряд арт-заходів:1 Виставка-конкурс мистецьких робіт.2 Конкурс плакатів, логотипів, рекламних щитів.3 Музичний флеш-моб на перерві.4 Біологічний калейдоскоп ( пізнавально-розважальна гра для учнів 6 кл.)5 Урок-гра для учнів початкових класів «Наше майбутнє в наших руках».6 Міні-тренінги на перервах “ Все в твоїх руках “.7 Еко-квест. “ В гармонії з природою “. (Трудова акція “ Чисте подвір′я ”, “ Моя перша шпаківня “.8 Фешн-шоу. Показ колекції екологічного одягу з вторинної сировини.9 Колекція вечірніх суконь “ Магія квітів “. ( Підготували уч.8кл. та вчитель Підгородецька О. В.10 Театр живих скульптур.11 Еко-театр “Вибори депутата підводного царства ” ( Підготувала вчитель: Підгородецька О. В.)12 Майстер-клас Екологічний Боді- фейс-арт. ( Провели вчитель образотворчого мистецтва Курило О. М. та перукар-стиліст Курило Ю. А.13 Майстер-клас з перукарського мистецтва. ( Провела Білоус Л. О.)14 Майстер-клас “ Ляльковий світ “ Іграшки з носків. ( Провела Бабенко А. О.)15 Майстер-клас фітодизайн “ Квіти з тканини “. ( Учениця 11 кл. Повстенко Ю.)16 Майстер-клас “ Канзаші “ ( Провела народна майстриня Кизь Н. А.), та солоне тісто майстриня Стотика Н. А.17 Театр тіней. Курило О. М.18 Екологічні толоки та природоохоронні акції.

Номер слайду 6

Виставка-конкурс мистецьких робіт. Природа – вічне джерело людської творчості,людського мислення

Номер слайду 7

Конкурс малюнків.

Номер слайду 8

Музичний флеш-моб на перерві. Міні-тренінги на перервах “ Все в твоїх руках “. Мультвікторина

Номер слайду 9

Урок-гра для учнів початкових класів «Наше майбутнє в наших руках».

Номер слайду 10

Біологічний калейдоскоп (пізнавально-розважальні конкурси для учнів 6-их класів)Конкурс для капітанів. Мандри пір′їни. Рослинний фоторобот. Конкурс колажів

Номер слайду 11

Еко-квест. “ В гармонії з природою “.1 КП кабінет біології.4 КП шкільне подвіря.5 КП Шкільний дендропарк

Номер слайду 12

День зустрічі птахів. Навчальний проект.

Номер слайду 13

Допоможемо Зимуючим птахам. Природоохоронний проект. Вчитель біології: Підгородецька О. В.

Номер слайду 14

Екологічна толока біля школи

Номер слайду 15

Мета заходу – за допомогою мистецьких засобів привернути увагу до актуальних екологічних та соціальних проблем сучасності, продемонструвати, що існує вирішення цих проблем і воно залежить від особистого та свідомого вибору кожного з нас. Проведення фестивалю покликане сприяти формуванню в учнів активної позиції щодо збереження та примноження природних багатств рідної землі.  Сценарій фестиваля  складався таким чином, щоб кожен знайшов для себе щось корисне та цікаве незалежно від віку чи вподобань. Ми запрошуємо Вас долучитися до перегляду святкування та отримати заряд позитивних емоцій, а також екологічний настрій протягом року!Еко-Арт-Фестиваль“ Таємниці природи “

Номер слайду 16

Театр живих скульптур

Номер слайду 17

Фешн-шоу. Показ колекції екологічного одягу з вторинної сировини. По завершенню дефіле кожен глядач зможе удосконалити на свій смак роботи молодих модельєрів нанесенням фарби на створені моделі одягу. 

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Майстер-клас з перукарського мистецтва.

Номер слайду 20

Майстер-клас Екологічний Боді-, фейс-арт. Майстер клас був призначений для підняття етичної та екологічної свідомості молоді. Організатори заходу занепокоєні байдужим ставленням багатьох людей, та й молоді загалом до стану навколишнього середовища. В наш час потрібно звернути особливу увагу на виховання екологічної свідомості та формування екологічного мислення, адже зараз людина та природа перебувають у постійному конфлікті між собою.Ініціатори заходу – перукарі стилісти Курило Ю. А. Білоус Л. О. та вчитель образотворчого мистецтва та художньої культури Курило О. М. По закінченню всі охочі мали змогу сфотографуватися з моделями, переглянути виставку екологічних робіт та власноруч пройти майстер-клас з їх розмальовування.

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Майстер-клас “ Ляльковий світ “ Іграшки з носків

Номер слайду 23

Майстер-клас “ Канзаші “. Майстер-клас фітодизайн “ Квіти з тканини “

Номер слайду 24

Майстер-клас з гончарного мистецтва

Номер слайду 25

Колекція вечірніх суконь “ Магія квітів “.

pptx
Пов’язані теми
Екологія, Виховна робота
Додано
18 лютого 2020
Переглядів
736
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку