Презентація екологічного проекту "Пластикові дива"

Про матеріал

Екологічний проект, який може бути використаний як на уроці так, і в після урочний час.Разом із творчою групою ви зможете виготовити екологічний диван і з пластикових пляшок

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Пластикові дива»(садовий диван виготовлений із пластикових пляшок)Команда «Лідер» Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенівЄланецького району. Миколаївської області

Номер слайду 2

Обґрунтування теми вибору. Пластик розкладається понад 100 років і забруднює навколишнє середовище. З пластикових пляшок можна зробити безліч корисних і оригінальних предметів для інтер’єру або для саду і дачі. Крім того, створюючи вироби з пластикових пляшок своїми руками, ми сприяємо збереженню чистоти природи.

Номер слайду 3

Техніка виконання. Складаємо наш диван шляхом з’єднання блоків з пластикових пляшок. Основні композиційні об’єкти. Арт об’єкт зручний та легкий в транспортуванні та збірці, практичний у використанні та обслуговуванні, виграшний елемент в декоруванні саду.

Номер слайду 4

Для створення дивану знадобиться:- Пластикові пляшки;- Ніж для різання лінолеуму; Скотч; Паралон; Тканина.

Номер слайду 5

Крок 1 Для виготовлення дивана потрібна солідна партія порожніх пластикових пляшок, не менше 500 штук. Підійдуть лише однакові пляшки на 2 л, порожні, чисті і не м'яті. Основне правило при виготовленні меблів з пластикових пляшок — зробити її міцною, тому кожна пляшка сама по собі не може витримати велике навантаження. Для того, щоб зібрати грунтовний диван, матеріал, з якого він буде виготовлений, слід укріпити.

Номер слайду 6

Крок 2 Для укріплення з пари пляшок збирається один елемент, елементи збираються в блок, а вже з блоків складається диван. Кожна пляшка розрізається навпіл одна частина вставляється в іншу. Таким чином стінки пляшок стають подвійними. Ці подвійні стінки в свою чергу, надягають на одну закриту кришкою пляшку, так отримуємо один елемент майбутнього диванчика.

Номер слайду 7

Крок 3 Після підготовки парного числа елементів, наприклад 12 штук, їх збирають у блок і міцно замотують скотчем. З цих блоків збирається спальне місце і спинка дивана. Розмір дивана визначаємо самі. Можна влаштувати підлокітники. Пляшки скотчем потрібно стягувати якісно. Вони не повинні скрипіти одна об одну.

Номер слайду 8

Крок 4 В результаті отримуємо дуже легкий і достатньо міцний модерністський диванчик! При цьому його собівартість, якщо ви не купували для конструкції пляшки спеціально, дорівнює вартості 6-7 рулончиків скотча! Ці меблі, пречудово підійде для дачі, може стояти на вулиці, її можна мити зі шланга. Якщо хочеться додати вашому дивану більш презентабельний і зручний вид, можна настелити меблевий поролон, і зшити чохол під розмір. Таким чином отримаємо ще один предмет інтер'єру і додаткове спальне місце.

Номер слайду 9

Дякуємо за увагу!

pptx
До підручника
Екологія (рівень стандарту, академічний рівень) 11 клас (Царик Л.П., Царик П.Л., Вітенко І.М.)
Додано
1 липня 2018
Переглядів
927
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку