Презентація "Електронний документообіг"

Про матеріал
Презентація "Електронний документообіг"
Перегляд файлу

image


Електронний документ  

Електронний підпис

Постійне збільшення кількості інформації, необхідної дія прийняття адекватних управлінських рішень, призводить до того, що традиційні методи роботи з документами стають все більше нерентабельними. Так, за статистичними даними 15% паперових документів губляться, а для їх пошуку працівники витрачають близько 30% свого часу.

Традиційні методи, які відрізняються високим ступенем емпіризму, в сучасному документаційному забезпеченні управління себе вже не виправдовують. У зв'язку з цим стала нагальною потреба автоматизації існуючих систем документообігу та переходу на електронний документообіг - високотехнологічний і прогресивний підхід до суттєвого підвищення ефективності роботи з документами.

 


image


Документ є основним способом представлення інформації на будь-якому сучасному підприємстві. Ефективність управління підприємством залежить і від того, наскільки розумно в ньому організовано управління документообігом. Фактично, малоефективне використання накопиченої інформації (або, ще гірше, її втрата) може призвести до втрати всього бізнесу. Адже вчасно не одержана інформація або документ - це, перш за все, втрачені гроші, час і упущені можливості. Внаслідок цього, на будь-якому підприємстві, де ведеться активна робота з різними документами, рано чи пізно встає проблема систематизації, обробки і безпечного зберігання значних об'ємів інформації. Найкращим вирішенням цих проблем є введення системи електронного документообігу. Тож майбутнє за електронним документом.

pdf
Додав(-ла)
Юдина Арина
Додано
21 жовтня 2020
Переглядів
326
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку