Номер слайду 7
Чемпіони по вмісту Fe (мг на 100г)Курага – 11,8 Печінка – 8,4 Квасоля сушена – 6,7 Петрушка – 5,9 Крупа вівсяна – 4,2 Персики – 3,7 Фініки – 3,6 Ікра осетрових риб – 3,4 Крупа гречана – 3,2 Ізюм – 2,7 Мигдаль солодкий – 2,5 Чорнослив, яблука – 2,2 Свинина, яйця – 2,1 Хліб, груші, баранина – 2,0 Ковбаса, сливи – 1,9 Абрикоси – 1,8 Дині – 1,7 Крупа манна, черешні – 1,6 Макаронні вироби – 1,5 Рис – 1,3 Вишні, томати – 1,2 Телятина, буряк – 1,1