Презентація "Форма рондо в музиці"

Про матеріал
Презентація до уроку музичне мистецтво в 3 класі на тему "Форма рондо в музиці"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Форма рондо в музиці

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Моцарт був справжнім вундеркіндом, свій перший концерт для клавера він написав ще в 4 роки, при цьому він був дуже складний і європейські віртуози навряд чи могли б його виконати. А на вигук батька про те, що цей концерт ніхто не зможе виконати, маленький геній сказав: «Його може виконати навіть дитина, наприклад, я». У нього було достатньо важке дитинство, наповнене концертами та музичними виступами. Диво-дитина повиненна була розважати світську публіку. Батько навіть закривав йому хусткою обличчя і клавіатуру клавера, але малюк все одно справлявся з грою.

Номер слайду 5

В. А. Моцарт «Турецьке рондо»Слухаєм музику.https://mp3iq.com/m/95986-volfgang-amadej-mocart/732028-tureckoe-rondo/Який характер в музиці?Що відчувається в музиці: пісенність, танцювальність чи маршовість?

Номер слайду 6

Писанка – одна зі стародавніх форм українського народного розпису, у якому наші пращури втілювали свої прагнення, віру. Виготовлення писанок в українській традиції наділялось сакральним значенням та входило до звичаєво-обрядової сфери. За традицією розпочинали писати писанки з другої половини Великоднього посту, а найбільше їх виготовляли у четвер і п’ятницю перед Пасхою.

Номер слайду 7

Заспівай пісню«Писанка»муз. М. Бурмаки разом з рідними https://www.youtube.com/watch?v=Qx. UXCEOonw. QЗа бажанням розмалюй писанку.

pptx
Додано
14 квітня 2020
Переглядів
3570
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку