Презентація: "Функціонал тестування на нараді в школі".

Про матеріал
Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація). «Створення тестів онлайн та робота з ними»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація)Учителя трудового навчання, технології, фізичної культури та Захисту України. Трохимця Михайла Михайловича

Номер слайду 2

Ключові особливості онлайн-тестів «На Урок»:увесь функціонал безкоштовний (кількість --завдань та кількість тестів - необмежена),- повністю українськомовний інтерфейс,- велика база готових тестів,- інтеграція з особистим кабінетом вчителя,- можливість створювати різнотипні завдання,- лаконічний та продуманий дизайн,- контроль виконання роботи,- 12-бальна та відсоткова система оцінювання,- широкі можливості для аналізу результатів роботи,- наявність специфічних символів, які можна використовувати під час створення тестів,- актуальність для вчителів усіх предметів.

Номер слайду 3

Під час карантину найбільш актуальним буде використати онлайн-тести як домашнє завдання, адже у цьому разі ви зможете:задати домашнє завдання з будь-якої теми і контролювати його виконання дистанційно,перейменовувати домашні завдання з одного тесту для різних класів,змінювати крайній термін виконання завдань,контролювати, коли саме було виконано завдання конкретним учнем,аналізувати статистику успішності,завантажувати звіти про виконання роботи у таблицях Excel.

Номер слайду 4

Виконання онлайн-тестів при виконанні домашнього завдання

Номер слайду 5

Виконання онлайн-тестів в реальному часі

Номер слайду 6

Це зручно !Система сама оцінює роботу за 12-бальною шкалою, або у відсотках, і так само миттєво підраховує загальну кількість балів за кожне завдання. Можна переглянути відповіді кожного учня, або загалом проаналізувати роботу всього класу, залежно від того, які задачі поставленні перед дітьми.

Номер слайду 7

 Використовуйте безкоштовний сервіс онлайн-тестів «На Урок» для повноцінної дистанційної перевірки знань, які здобувають учні під час самостійної роботи.

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Трудове навчання, Презентації
Інкл
Додано
31 березня 2023
Переглядів
154
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку