Презентація "Галерея кімнатних рослин"

Про матеріал
Презентація буде у нагоді класним керівникам як зразок у створенні власної презентації.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Учнівський колектив 7 класу Коробківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ст. Каховської районної ради Херсонської області На конкурс ! 74824 Обласний конкурс - огляд внутрішнього та зовнішнього озеленення навчальних закладів« Галерея кімнатних рослин»

Номер слайду 2

Привіт! Привіт! Привіт!Ми – учні 7 класумаленького села Коробки,легендарного Каховського району,багатої Херсонщини,шкільної республіки “ Мрія”, з міста “ Сонячне”! І ми дуже любимо квіти!

Номер слайду 3

Наш девіз: Ясне сонечко палає, Промінцями сяє. Промінці ці – я і ти,Люба квіточко! Рости!

Номер слайду 4

Одного дня класний керівник нам повідомила: закричали ми!- Діти, ми повинні взяти участь у конкурсі на краще озеленення класної кімнати!Ура !-

Номер слайду 5

Звичайно ж , ми переможемо, бо наш 7клас найкращий !Чому? Бо ми СпортивніОрганізовані Непередбачувані Яскраві Чесні Неповторні ЕнергійніІ ми … любимо квіти!

Номер слайду 6

І почалося !Думали - гадали, з чого ж почати?Потім залучили батьків,бабусь і дідусів.

Номер слайду 7

братиків і сестричок, всю школу, та й ми добре попрацювали!

Номер слайду 8

Без квітів наша класна кімната була такою

Номер слайду 9

А стала такою!

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

І переможцями у шкільному конкурсі – огляді «Класна оранжерея» стали ж, звичайно, ми!

Номер слайду 13

А досягли таких успіхів завдяки нашим квітковим фанатам. Це наш Віталій. Він дбає про квіти і знає календар догляду за ними. Коли всі після уроків йдуть додому, Віталій залишається і піклується про них. Любити квіти навчила його мама. А це Оленка. Вона – “ швидка допомога” для наших класних квітів. Разом зі своєю бабусею рятують рослини від усіляких хвороб. Вони саджають,пересаджують, лікують, підживлюють їх, тому у класі такі гарні квіти.

Номер слайду 14

А це Катерина і Тетяна, дві подруги,ніжні,тендітні, як фіалочки. Вони завжди слідкують, щоб наші квіти були у чистоті, і в потрібний час политі.

Номер слайду 15

І всі ті, хто любить квіти: Богомолов ДмитроІвасішина Анна. Котонович Владислав. Піляєва Дар’я. Пономаренко Єгор. Шахаєва Рената Наш класний керівник Євгенія Володимирівна

Номер слайду 16

Ми зрозуміли ,що квіти створюють неймовірний затишок в кімнаті, чудово і надзвичайно ефективно очищають повітря, регулюють вологість у приміщенні, знижують електричне опромінення, убивають бактерії в будинку, за своїми дезинфікуючими властивостями їм немає рівних. Вони позбавляють наші приміщення від усіляких мікробіів, активно виробляють корисні сполуки, що сприяють значному розслабленню і заспокоєнню . Це дуже важливо при безсонні і стресах, пережитих людиною. Отже, кімнатні рослини, роблять життя людини набагато привабливішим, що ,безумовно, сприяє поліпшенню її настрою і самопочуттю.

Номер слайду 17

Ці слова написав відомий Кірім зе Жане. У світі кращих не бувало ліків,Потрібніших і більш цілющих, аніж квіти!Тоді я зрозумів, яка в них сила. Вони – як ніжність, як любов, як діти, -Сильніші зла, міцніш всього на світі,Сильніші смерті та міцніш війни.

Номер слайду 18

А ці – наша Дивульська Тетяна!У класі на вікні – чудові квіти. Ростуть на радість в школі всім!А доглядають їх дбайливі діти , Яким класна кімната-рідний дім. Тут і товстянка, хамеропс, шифлера,юка, іксора, цикламен, жасмин самбак. А ще є каланхоє Дегремона.І взагалі увесь квітковий склад! До зустрічі!

Номер слайду 19

Джерелане використовувалися

pptx
Додано
24 березня 2020
Переглядів
637
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку