Презентація. Готуємось до ЗНО.Історичні колажі.

Про матеріал
Презентація побудована за змістом Програми ЗНО з Історії України ІІ-ІІІ розділом: Стародавня історія України, Русь-Україна (Київська держава). Була використана методика створення колажів, яка дозволяє візуалізувати навчальний матеріал, повторити і закріпити за короткий час великі обсяги історичного матеріалу і зробити це в сучасній і цікавій для учнів формі. Матеріал можно застосовувати на різних етапах уроку в 7 класі і під час підготовки до ЗНО на додаткових заняттях і за кілька тижнів до ЗНО.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Готуємось до ЗНОТеми 2,3 “СТАРОДАВНЯ ІСТОРІЯ УКРАЇНИ”“РУСЬ-УКРАЇНА (Київська держава)”КолажіПерсоналії, поняття та терміни Вчитель історії ЗОШ №56 Зайцева Л. В.

Номер слайду 2

Завдання. Визначте події,поняття,персоналіїДайте їм стислу характеристику. Об’єднайте. Дайте назву слайду

Номер слайду 3

?

Номер слайду 4

?

Номер слайду 5

?

Номер слайду 6

?

Номер слайду 7

?

Номер слайду 8

?

Номер слайду 9

?

Номер слайду 10

?

Номер слайду 11

?

Номер слайду 12

?

Номер слайду 13

?

Номер слайду 14

?

Номер слайду 15

?

Номер слайду 16

?

Номер слайду 17

ТЕМИ СЛАЙДІВ1. Стародавня історія України.2. Сусіди східних слов’ян.3. Господарство слов’ян.4. Суспільний устрій слов’ян.5. Дір і Аскольд.6. Утворення Русі-України. Олег.7. Правління князя Ігоря.8. Ольга Мудра.9. Святослав Хоробрий.10. Київська держава за Володимиром Великим.11. Русь-Україна за Ярославом Мудрим.12. Соціальна структура суспільства за доби розквіту Русі-України.13. Київська держава за наступниками Ярослава Мудрого.14. Русь-Україна за Володимиром Мономахом і Мстиславом Володимировичем.

pptx
Додано
24 листопада 2021
Переглядів
866
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку