Презентація" Харчування - це здоров'я"

Про матеріал
дана презентація допоможе здобувачам освіти познайомитися тта краще запам'ятати корисні та шкідливі види харчування. Більше дізнатися про користь вітамінів та їх хімічний склад
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Харчування -це здоров’я. Щоб рости, вчити уроки, працювати, бігати, стрибати, сміятися, спати - необхідна енергія (сила). Звідки береться в людини ця енергія? Вона виробляється організмом людини з їжі, яка надходить. Їжа потрібна і як будівельний матеріал. Щоб рости необхідно їсти.

Номер слайду 2

«Їжа – джерело росту і здоров’я».«Хто до ста років хоче жити, той правильно їсти повинен вміти» – говорить народна мудрість. Наш організм – складний та багатогранний. Для підтримання здоров’я ми маємо дотримуватись правил особистої гігієни, достатньо рухатись і відпочивати, а також правильно харчуватись.

Номер слайду 3

Народна мудрість про харчування говорить: Хто не робить, той не їсть. Гадай не гадай - борщу наливай: миску з'їси - здоров'я додаси. Без їжі і віл не потягне. Часник сім хвороб лікує. Млин меле водою,а чоловік живе їдою. Гречана каша-матінка наша, а хлібець житній - батько наш рідний. Чим більше жуєш, тим довше проживеш.▲ Їж більше рибки – будуть швидкі ніжки.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Здоров’я – найдорогоцінніший скарб, який дуже легко можна втратити, якщо неправильно харчуватися. Бережіть його, зміцнюйте і примножуйте. І пам’ятайте – від вас залежить, чи зумієте ви зберегти його на довгі роки.

Номер слайду 6

pptx
Додано
21 жовтня 2023
Переглядів
233
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку