Презентація "Хто така успішна людина?"

Про матеріал
Презентація стане в пригоді вчителям які хочуть донести до дітей риси успішних людей. Хто ж як не вчителі зацікавлені щоб їхні вихованці стали успішними.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Хто така успішна людина в ХХІ столітті.

Номер слайду 2

Що ми досліджували: Які морально – етичні риси успішно людини? Як сформувати свій авторитет? Як реалізувати свої здібності в суспільстві?

Номер слайду 3

Ми дізнались : власний імідж; вміння спілкуватися з людьми; креатині здібності; формувати позитивні морально – етичні якості; вміння ставити цілі та їх досягати; позитивному мисленню; Риси успішної людини:

Номер слайду 4

Ми знаємо що: Авторитет (нім. Autoritдt, від лат. auctoritas — влада, вплив)  — загальновизнана довіра, пошана. Авторитет є характеристикою особи, організації, теорії, джерела інформації тощо. Поняття авторитету пов'язане з поняттям віри. Думки, оцінки, рішення авторитетного суб'єкта не викликають заперечень і сприймаються як істина. В цьому сенсі авторитет є найважливішим джерелом знань для будь-якої людини. Людина впродовж свого життя не має можливості перевірити на власному досвіді всі твердження, які вона отримує з книг та інших джерел інформації. Тому більшість її знань обґрунтовані посиланнями на авторитет. Таким чином, авторитет виступає практичним критерієм істини.

Номер слайду 5

Ми дізнались про види здібностей: фізичні; унікальні; художньо-зображувальні; літературні; музичні; конструкторсько-технічні; математичні; розумові та спеціальні; навчальні та творчі; Види здібностей:

Номер слайду 6

Використана література: http://ycilka.net/tvir.php?id=21 http://www.google.ru

ppt
Додано
15 січня 2021
Переглядів
815
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку