Презентація "Ігрові технології"

Про матеріал
Презентація на тему :"Ігрові технології". Створено декілька слайдів , з розробками ігор на уроках математики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Використання ігрових технології на уроках математики» В. Сухомлинський писав: “… у грі розкривається перед дітьми світ, творчі можливості особистості. Без гри немає і не може бути повноцінного дитячого розвитку»Підготувала. Вчитель математики Стрілковецького НВК«ЗНЗ I-III ст.- ДНЗ»Гаразда Ілона

Номер слайду 2

Гра «Кросворд»При створенні кросворду на математичну тематику не обов’язково добиватися симетрії в розміщенні клітинок. Важливо використовувати ідею цієї гри, щоб учні включались в активну розумову діяльність. Після того, як на дошку спроектували кросворд, учитель читає по черзі для кожної команди характеристику термінів по горизонталі, а потім по вертикалі. Задача гравців кожної команди - правильно назвати і вписати потрібні терміни. При цьому гравець команди може вписати тільки один термін. Після двох невірних спроб хід вважається втраченим. Виграє та команда, яка вписала найбільшу кількість слів і охарактеризувала відповідні властивості фігур, і т.д.

Номер слайду 3

Гра «Кругові завдання»В роботу включається декілька завдань. Приклади складені так, що відповіддю кожного з них є одне з чисел, яке стоїть на початку кожного прикладу. А) Б) В) Г) Відповідь першого прикладу вказує на перше число наступного прикладу. Якщо учень не знаходить відповідь серед перших чисел у інших прикладах, значить він розв’язаний не правильно. Відповідь. 1. А) 2. В) 3. Г) 4. Б)

Номер слайду 4

Гра « Розшифруй вислів»Учні виконують математичні дії, відповіді до яких стоять біля фраз висловів. Розв’язавши правильно приклади, за одержаними відповідями учні складають вислів. Його можна вибирати як девіз уроку, який учні розшифровують.

Номер слайду 5

Кінець5

pptx
Додано
20 листопада 2019
Переглядів
1198
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку