Презентація "Ілля Кенігштейн"

Про матеріал
Презентація про засновника мережі бізнес порталів Creative States Іллі Кенігштейна.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ІЛЛЯ КЕНІГШТЕЙН

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Засновник та CEO Creative States – нової швидкозростаючої мережі робочих просторів. Один з лобістів запровадження 3 G та Pay. Рal в Україні, відомий громадський діяч, євангеліст інновацій. Він є одним із лідерів думок в українській ІТ-галузі та стартап-індустрії, ментором в ряді венчурних фондів та інноваційних компаній, публіцистом і спікером.

Номер слайду 4

Кар'єру в ІТ розпочав у 2002 році в компанії MSN Israel, як творець одного з найпопулярніших інтернет-порталів в Ізраїлі. Має більш ніж 15-річний досвід керування компаніями в сфері високих технологій у декількох країнах (включаючи Україну), а також 10–річний досвід роботи у стартап-індустрії.

Номер слайду 5

Також є засновником ініціативи Pay. Pal in Ukraine, метою якої є сприяти якнайшвидшому налагодженню роботи сервісу Pay. Pal в Україні. Для цього Ілля організував робочу групу, до якої, серед інших, увійшли представники НБУ, Deloitte Україна, Baker Mc. Kenzie Україна. Завдяки роботі групи вдалось суттєво покращити українське законодавство для впровадження сервісу в Україні, а також започаткувати переговори із європейським офісом компанії Pay. Pal.

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
29 листопада 2023
Переглядів
128
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку