Презентація "Імідж педагога сучасності"

Про матеріал
Презентація призначена для педагогів. У ній виокремлені складові іміджу педагога сучасності, дані їм характеристики. Запропоновані вправи, призначені для роботи над іміджем, вдосконаленням професійних навичок.
Перегляд файлу

image


image

image


image

image


image


image

image
Самопрезентація дає особистості, професіоналу додаткову можливість представити себе, заявити про свої досягнення, наміри, уміння і навички публічно. Процес створення «професійного образу» – професійно важливе вміння в системі педагогічного спілкування, особливо – на стадії атестації педагога або школи.

image

image
Інструкція: запишіть, будь ласка, основні проблеми та радощі у Вашій професії, з якими ви зустрічаєтесь у повсякденній роботі. Тобто те, що для Вас є головним у педагогічній діяльності, заради чого Ви працюєте, від чого отримуєте задоволення, та зазначте те, від чого зникає бажання працювати, опускаються руки.


image

image


Інструкція: перед Вами три дзеркала – перше символізую Ваше минуле, друге – сьогодення, третє – Ваше майбутнє.

Пригадайте перші дні роботи у навчальному закладі. Якими Ви були? Що відчували? Спробуйте себе зобразити у першому дзеркалі, свої відчуття.

image
У другому дзеркалі зобразіть себе сьогодні. Педагогом, який щоденно ходить на роботу, виконує свої професійні обов'язки, має певні перемоги і невдачі. Який він? Що відчуває? З якими емоціями приходить на роботу? Повертається з неї? Порівняйте два малюнки. Що між ними спільного? Що відмінного? Що по впливало на зміни?

У третьому дзеркалі намалюйте себе у майбутньому. Які зміни між сьогоденням та тим, якими Ви себе бачите у майбутньому. Хто може сприяти погіршенню чи покращенню ситуації?

Що було найважче зобразити?


image

image

image

pdf
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
29 серпня 2021
Переглядів
708
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку