Презентація "Індійські міфи"

Про матеріал
Інтерактивна презентація для дистанційного навчання з теми "Індійські міфи". Містить теоретичній матеріал з теми, контрольно-оцінювальний блок, творчі завдання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КЗ “Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 29 Маріупольської міської ради Донецької області”Дистанційні уроки. Зарубіжна література 7 клас “Міфи народів світу”Тема 3 “Індійські міфи”Підготувала Шумакова І. В.

Номер слайду 2

Індійські міфи

Номер слайду 3

Мета вивчення теми4відкрити для себе сюжети та образиіндійських міфів;1235 порівняти провідні міфологічні теми і мотиви у міфах різних народів;розкрити втілення в індійських міфах народних уявлень про світ;Юний друже, вивчення теми допоможе тобінавчитися складати розповідь про свої улюблені міфи та міфологічних героїв;спробувати реалізувати власний творчий потенціал

Номер слайду 4

Зміст теми

Номер слайду 5

Світосприйняття давніх індійців1 Проникнення до світу міфів загадкової Індії.(відеоподорож)Суспільний устрій, релігія, повсякденне життя Давньої Індії. Вислови своє враження від знайомства зі світосприйняттям давніх індійців, користуючись словами з “хмаринки”.

Номер слайду 6

Міф про створення світу2 Слухати, дивитися. Читати. Чи уважний ти читач? Флеш-картки.

Номер слайду 7

Міф про створення ночі3 Слухати, дивитися, читати. Перевір себе. Відповідності.

Номер слайду 8

Контрольно-оцінювальний блок Творча майстерня4 Перевір свої знання з теми «Індійські міфи».2. Досліди спільні елементи у міфах про потоп у різних народів:─ Індійський міф про потоп.─ Біблійна легенда про потоп.─ Дослідницька робота.3. Створи фотогалерею(3-4 фото) для акаунта у соцмережі одного з героїв індійських міфів.

Номер слайду 9

Використані ресурси5https://pidruchnyk.com.ua/520-svtova-lteratura-voloschuk-6-klas.htmlhttps://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/navchalni-programi/navchalni-programi-5-9-klas https://presentation-creation.ruhttps://learningapps.org/http://ru.osvita.ua/vnz/reports/relig/20465/https://naurok.com.ua/https://www.youtube.com/watch?v=Y3m. WMYx8v. IYhttps://dovidka.biz.ua/mif-pro-te-yak-tefnut-pokinula-yegipet/https://wordcloud.pro/ru/signinhttps://uk.wikipedia.orghttps://sites.google.com/view/hist-world-and-ukraine-grade-6/R2/R3/19https://sites.google.com/view/hist-world-and-ukraine-grade-6/R2/R3/20-2?authuser=0https://www.youtube.com/watch?v=3 ZKbk. SKrzm. Ihttps://www.youtube.com/watch?v=MS9r21 Ba2 Johttps://dovidka.biz.ua/mif-pro-stvorennya-svitu-davnoyi-indiyi/https://vseosvita.ua/library/akimi-buli-suspilnij-ustrijreligia-ta-povsakdenne-zitta-starodavnoi-indii-36829.htmlhttps://m.ukrclassic.com.ua/katalog/usna-narodna-tvorchist-ta-davnya-ukrajinska-literatura/1612-pro-potop-na-zemli-biblijna-legenda

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. загоруйко оксана
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
2 лютого 2021
Переглядів
1703
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку