Презентація. Інновації сучасної педагогічної майстерні.

Про матеріал
Пропоную до уваги презентацію за назвою " Інновації сучасної педагогічної майстерні." Матеріал презентації має цікаве, досить яскраве та лаконічне оформлення. В презентації узагальнена інформація щодо використання на уроках досить цікавих сучасних родзинок. Сподіваюсь, матеріал презентації буде корисним вчителям при підготовці до уроків та до виступів за певною темою.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Учитель хімії навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №7 – дошкільний навчальний заклад» Джос Людмила Григорівна м. Добропілля 2020р. Відділ освіти Добропільської міської ради Навчально – виховний комплекс «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №7 – дошкільний навчальний заклад» Інновації сучасної педагогічної майстерні

Номер слайду 2

Сьогодення диктує сучасній освіті дуже багато викликів, змінюється роль вчителя, методи його роботи. Навколо стає все більше нових технологій, без яких вже неможливо сьогодні уявити життя. Комунікації спрощуються, інформація стає все більш відкритою та доступною. Сьогодні одне з завдань, важливих для вчителя- – бути гнучким у змінах, прийняти нові технології.

Номер слайду 3

Інновації сучасної педагогічної майстерні Використання додатків Google для організації високотехнологічного навчання Онлайн дошки Лепбуки Хмари слів Пазли Кроссенс Сенкан Онлайн тести

Номер слайду 4

Інновації сучасної педагогічної майстерні Останнім часом швидкими темпами йде становлення та розвиток онлайн - моделі навчання з використанням віртуального освітнього середовища. Це не тільки зручно, а й практично та мобільно. Можна легко поєднувати навчання з відпочинком та іншими справами, а також вчитися з різних куточків України за наявності ґаджета з підключенням до мережі Інтернет.

Номер слайду 5

Інновації сучасної педагогічної майстерні Дистанційні технології дають можливість розширити межі як стандартного навчання, так і освітнього процессу під час карантину, канікул. Завдяки новому «віртуальному класу» можна проводити онлайн-уроки для учнів з впровадженням електронних підручників,презентацій, з домашніми завданнями.

Номер слайду 6

Успіху в роботі.

ppt
Додано
29 серпня 2020
Переглядів
691
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку