Презентація Іван Багряний "Тигролови"

Про матеріал
Ця презентація допоможе вам вразити своїх учнів,або однокласників. Дизайн розроблений в сучасних реаліях, і точно сподобається цінувачам цифрового мистецтва)))
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Бартяну Анастасія. Учениця 11-го класу Новонекрасівського ЗЗСОІВАН БАГРЯНИЙ (ЛОЗОВ'ЯГІН)Ідейно-художній аналіз твору19 січня 2022"Тигролови"

Номер слайду 2

ПРАВИЛАНамагайтесь слідкувати правилам під час просмотру цієї прекрасної презентації:)1 Вимкніть ваші телефони2 Насолоджуйтесь

Номер слайду 3

ПРО ТВІР"Тигролови" - коли абстрагуватися від ідеології - типовий західноєвропейський або навіть американський пригодницький роман. Перенесення цього жанру в українську літературу, поєднання його з українською войовничою ідеологією - річ дуже добра і варта наслідування.

Номер слайду 4

РІД: ПРИГОДНИЦЬКИЙ РОМАНПерша назва твору:"Звіролови"Я започаткував пригодницький роман

Номер слайду 5

ТЕМАЗображення трагічної долі особистості в тоталітарному суспільстві, зокрема долі українського інтелігента Григорія Многогрішного.

Номер слайду 6

ІДЕЯвіра в те,що добро обов'язково подолає зло,потрібно лише за будь-яких обставин не втрачати гідності,залишатися людиною; сміливі завжди мають щастя.

Номер слайду 7

МІСЦЕ ПОДІЙУкраїна-потяг до Сибіру-Сибір-тайга-поселення Зеленого Клину-Хабаровськ-Маньчжурія

Номер слайду 8

ПРОБЛЕМАТИКАборотьба добра і зласправедливість і покараннявиживання людини в умовах жахливого тероруморальний вибірволя до життякоханняродинні стосунки

Номер слайду 9

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додав(-ла)
Настя
Додано
7 квітня 2022
Переглядів
343
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку