Презентація "Кабінет біології ЗОШ № 2 м.Краматорська Донецької області"

Про матеріал
Представляю кабінет біології ЗОШ № 2 м.Краматорська Донецької області. Мій кабінет- це не просто клас, кімната для навчання, це - наукова лабораторія, де дітям і дорослим цікаво і комфортно. Тут панує атмосфера захоплюючого світу природи! Сучасний кабінет біології - особливий учбовий підрозділ школи, який має бути оснащений навчальним обладнанням, яке сприяє активній пізнавальній діяльності учнів на уроках, позакласній і позаурочній діяльності з предмету «Біологія», розвиваючі інтерес до біологічній науки в цілому.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Кабінет біології ЗОШ № 2м. Краматорськ. Учитель Звягіна Людмила Клавдіївна2021

Номер слайду 2

Представляю кабінет біології ЗОШ № 2 м. Краматорська. Мій кабінет- це не просто клас, кімната для навчання, це - наукова лабораторія, де дітям і дорослим цікаво і комфортно. Тут панує атмосфера захоплюючого світу природи!Сучасний кабінет біології - особливий учбовий підрозділ школи, який має бути оснащений навчальним обладнанням, яке сприяє активній пізнавальній діяльності учнів на уроках, позакласній і позаурочній діяльності з предмету «Біологія», розвиваючі інтерес до біологічній науки в цілому.

Номер слайду 3

Навчальне обладнання кабінету біології: моделі й аплікації, об'ємні муляжі. Такі допоміжні засоби надзвичайно корисні при вивченні будови скелету людини чи тварини, розташування внутрішніх органів, будови рослинної й тваринної клітин тощо. Дидактичні матеріали з біології: роздаткові колекції, гербарії, моделі, аплікації, ілюстрації.

Номер слайду 4

Обладнання загального призначення: Набори мікропрепаратів: Загальна біологія, Біологія 10-11 класи, Ботаніка, Гриби, Зоологія, Анатомія. Скелет людини (пластик)ГербаріїКолекціїОб’ємні моделіСтенди

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Набори лабораторного обладнання: мікроскоп шкільний, лоток, препарувальні голки, піпетки, предметні та покривні скельця. Друковані матеріали: портрети видатних біологів, плакати з біології людини й інші.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Приклади творчих робіт учнів ЗОШ № 2

Номер слайду 9

Науково-популярна література. Методична література. Література для класного керівника

Номер слайду 10

У класі зібрана непогана колекція декоративно-листяних і квіткових рослин:

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Дякую за увагу!

pptx
Додано
3 листопада 2021
Переглядів
617
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку