КЕНДІ БАР- це красиво, смачно, атмосферно!Солодощі супроводжують будь-яке свято, де тільки накритий стіл, проте зазвичай лише як завершальний акорд. Але ж стіл із солодощами може бути і самостійним форматом проведення заходу, до того ж повноцінним. Саме Кенді бар став трендом останнім часом. Красиво сервірований і прикрашений стіл з великою кількістю солодощів стає родзинкою будь-якого важливого торжества, від пишних весіль до камерних вечірок. І радує своєю естетикою, вишуканістю і незвичністю формату.
Номер слайду 3
ІСТОРІЯ ПОХОДЖЕННЯІсторія солодкого фуршету бере початок у США за часів Великої депресії, коли майстерно зроблені багаторівневі торти були рідкісним частуванням. Ідея солодкого столу на весілля (Cookietable) зародилася в Піттсбурзі (штат Пенсільванія). На стіл подавали заварні тістечка з кремом, домашні вафлі, тістечка «Каштан» і багато іншого. Їх викладали пірамідами на підноси та упаковували в маленькі контейнери, щоб гості після свята могли взяти солодощі із собою. Сьогодні кенді бар поступово приживається і на наших весіллях та інших заходах, оскільки солодощі люблять усі.
Номер слайду 4
Солодощі викладають кількома рівнями. На першому плані – солодощі на підносах, високі посудини з частуваннями – на другому плані, а багатоярусні викладки – позаду них. У центрі – фрукти, квіткові композиції, декор.
Номер слайду 5
Що можна приготувати на кенді бар?Немає таких солодощів, які не могли б порадувати гостей. Випічка і зефір, маршмеллоу і цукерки, льодяники і шоколад, фрукти і торти, навіть мед і варення – всього цього знайдеться місце на солодкому столі. Максимальне число солодощів, розраховане на одну людину – по 3 одиниці кожного виду;