Презентація "Колективні творчі проекти як засіб формування творчої компетентності"

Про матеріал
Презентація містить матеріали з досвіду роботи за темою "Колективні творчі проекти як засіб формування творчої компетентності."
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Колективні творчі проекти, як засіб формування творчої компетентності. Артюх Зоя Володимирівна вчитель початкових класів спеціалізованої школи №194 «Перспектива»,

Номер слайду 2

Ніщо так не виховує , не розвиває дитину, як творчі роботи, проекти

Номер слайду 3

Ніщо так не виховує , не розвиває дитину, як творчі роботи, проекти «1,2,3 Букво, оживи!»

Номер слайду 4

Актуальність На сучасному рівні розвитку цивілізації особливу роль відіграє інноваційний потенціал суспільства, що потребує людей, здатних системно й конструктивно мислити, швидко знаходити потрібну інформацію, приймати адекватні рішення, створювати принципово нові ідеї в різних галузях знань. А це у свою чергу формує соціальне замовлення на нові підходи в системі освіти, нове ставлення педагога до своєї діяльності, результатом якої має бути виховання “ інноваційної людини”.

Номер слайду 5

Мета

Номер слайду 6

Результативність роботи полягає в тому, що учні: самостійно здобувають потрібну інформацію з різних джерел, аналізують її, зіставляють факти; використовують одержану інформацію в різних життєвих ситуаціях; уміють спостерігати, аналізувати, робити висновки; володіють, творчою уявою і мисленням; вільно виражають свої думки, аргументують їх; встановлюють соціальні контакти, активно співпрацюють у групах і парах.  

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Проект «Квіти на підвіконні»

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Проект «Україна очима учнів 3 – Б класу»

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

“ Не прагніть туди, де легше, прагніть туди, де краще. Не уникайте проблем – намагайтеся підвищити рівень своєї готовності до них. Не втікайте від зіткнень – прагніть набувати через них мудрості “. Д. Рон, сучасний провідний філософ бізнесу. Хай завжди вам вистачає сил і мудрості на нові творчі ідеї. Успіхів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій. Дякую за увагу

ppt
Додано
7 листопада 2023
Переглядів
139
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку