Презентація конспекту уроку "Великодня писанка.Витинанка.Пластинографія"

Про матеріал

Основне до уроку образотворчого мистецтва "Великодня писанка.Витинка.Пластинографія". Мотивація, тема уроку, повторення і закріплення матеріалу та плпн роботи в різних техніках.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

ЗЕЛЕНИЙ – символ свободи СИНІЙ – колір рівноваги, впевненості ЧЕРВОНИЙ – колір сміливих і тих, хто готовий експериментувати ЖОВТИЙ – колір сонця, радості, задоволення

Номер слайду 3

Ви будете вільними у своїх думках Впевненими у своїх виступах Активними підчас уроку І в кінці нашої спільної роботи отримаєте радість задоволення

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Витинанки – орнаментальні й фігурні прикраси житла, ажурно витяті ножицями з білого або кольорового паперу

Номер слайду 6

Пластилінографія — один з нових видів  декоративно-прикладного мистецтва. Являє собою створення ліпних картин із зображенням на горизонтальній поверхні(склі).

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Роботу (витинанка) слід виконувати в такій послідовності. Визначити зображення писанки(сюжет). Скласти аркуш паперу навпіл , створити ескіз виробу. Акуратно вирізати зображення всередині малюнка, а потім вирізати по контуру малюнка; Після вирізування малюнок слід розгорнути, розрівняти і приклеїти вирізане зображення на аркуш паперу контрастного до нього кольору.

Номер слайду 9

Роботу (пластинографія) слід виконувати в такій послідовності. Вибір композиції Нанести зображення на скло. Виготовлення деталей з пластиліну. Розташування на площині. Оздоблення композиції.

ppt
Додано
1 квітня 2018
Переглядів
1868
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку