Презентація «Координати і вектори у просторі»

Про матеріал
Презентація пов’язана з використанням тестів «Координати і вектори у просторі» та розробки "Дистанційні уроки з теми «Координати і вектори у просторі» (ознайомиться обов'язково). Містить рекомендації для вчителів щодо редагування її та налаштування для своїх учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Прокладіть шлях судну. SOSCoordinates. Inspaceand vectors123456798

Номер слайду 2

Шановні колеги, вчителі математики. На наступних слайдах надаються рекомендації щодо використання цієї презентації. Після ретельного вивчення їх, необхідно буде видалити усі слайди починаючи з № 2.

Номер слайду 3

Методичні рекомендації. Ця презентація (один слайд - перший) – це кілька уроків до теми «Координати і вектори у просторі»Що і як користуватися?1. Прочитайте опис до цієї презентації в розробці Дистанційні уроки з теми «Декартові координати і вектори у просторі» на освітньому порталі «На Урок». 2. Запустіть презентацію і самі перегляньте всі елементи. Якщо інтерактивні вправи в онлайновому сервісі Learning. Apps.org Вам здаються важкими, прочитайте інструкції до їх виконання (в розробці). Повірте, Ваші учні і без інструкцій розберуться. Ці інтерактивні вправи не мають обмежень ні у часі, ні у кількості спроб виконання. Вони розраховані на тренування формул, закріплення знань. Оцінки (бали) учні за ці вправи не отримують. Але задоволення в їх виконання гарантовано.

Номер слайду 4

Що і як користуватися?3. Розглянемо об'єкт № 5 по стрілочки – QR-код на тести, які вже оцінюються. Серед них є дуже легкі тести і їх більшість, тому ваші учні впораються з ними і оцінками будуть задоволені. 4. Розглянемо два варіанти, як Вам ознайомитися з ними. Перший варіант: (описано в розробці) Ваші учні роблять скріншот зі своєю оцінкою і відправляють Вам, наприклад, у Viber. Другий варіант: треба замінити об'єкт № 5 на інший QR-код або записати код доступу до тестів. Це Важко, я детальніше опишу вам інструкції, якщо з цим Ви ще незнайомі (див. наступний слайд).

Номер слайду 5

Як змінити QR-код на тести?1. Перейти за посиланням https://naurok.com.ua/test/koordinati-i-vektori-u-prostori-64000.html2. Натиснути «Домашня робота» 3. Налагоджуєте роботу з тестами (вказати дату і час обов'язково). Наприклад, 4. Натиснути «Задати домашнє завдання»

Номер слайду 6

Як змінити QR-код на тести?На екрані з'являється повідомлення. Закодувати посилання у QR-код (це легко): Перейти на сторінку http://qrcoder.ru/

Номер слайду 7

Як зробити QR-код на тести?Закодувати посилання у QR-код (це легко) (інструкції далі): Перейти на сторінку http://qrcoder.ru/Скопіювати посилання. Вставити це посилання і натиснути «создать код»Правою кнопкою викликаємо контексне меню і обираємо «Копировать картинку»

Номер слайду 8

Як змінити QR-код на тести?7. Переходимо на перший слайд нашої презентації.8. Правою кнопкою миші викликаємо меню і вибираємо вставити картинку.9. Зменшуємо картинку і ставимо на місце об'єкта № 5 (перед тим видалити попередній QR-код). 10. Встановити гіперпосилання на новому об'єкті:- Правою кнопкою викликаємо контексне меню, обираємо «Гиперссылка..», у рядку «Адрес» вставляємо такий самий адрес, як у поле тексту QR-кода;Натискаємо ОК.11. Зберігаємо презентацію.

Номер слайду 9

У Вас все вийшло. Запустіть презентацію і перевірте роботу цього об'єкту. Все ОК. Я рада за Вас. Видалити тепер всі слайди починаючи з № 2. Використовуйте цю презентацію або збережіть її у pdf –файлі в залежності від оснащенням Ваших учнів гаджетами (телефонами з підключенням до Інтернету і можливістю зчитуванням QR-кодів). Бажаю Вам успіху!P.s. Я працюю математиком у Морському коледжі, тому і оформлення, релакс має морську тематику.

Середня оцінка розробки
Структурованість
3.0
Оригінальність викладу
3.5
Відповідність темі
4.0
Загальна:
3.5
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Левадній Сергій Павлович
    Загальна:
    2.0
    Структурованість
    1.0
    Оригінальність викладу
    2.0
    Відповідність темі
    3.0
  2. Сокирко Ірина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
22 березня 2020
Переглядів
1635
Оцінка розробки
3.5 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку