Презентація "Культура чаю. Китайська церемонія"

Про матеріал
Традиційне китайське чаювання - основа культури Китаю. Види чаю: улуни, пуери, білі, червоні, чорні. Розбір смаків. Перегляд відео розважального характеру про чай.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Культура Чаю

Номер слайду 2

Білий Чай. Збір чаю. Висушування чаю

Номер слайду 3

Білий Чай. Срібні Голки. Біла Півонія. Брови Старця

Номер слайду 4

Зелений Чай. Збір Чаю. Підсушування. Термальна обробка

Номер слайду 5

Зелений Чай. Колодязь Дракона. Мао Фен. Смарагдові Спіралі

Номер слайду 6

Cвітлий Улун. Збір Чаю. Підсушування. Термальна обробка. Пошкодження Чаю

Номер слайду 7

Cвітлий Улун. Залізна Богиня. Дун Дін. ГАБА Улун

Номер слайду 8

Темний Улун. Збір Чаю. Підсушування. Термальна обробка. Пошкодження Чаю. Підсмажування

Номер слайду 9

Темний Улун. Да Хун Пао. Дан Цун “Орхідея”Дан Цун “Магнолія”

Номер слайду 10

Червоний чай. Збір Чаю. Підсушування. Пошкодження Чаю. Повне окислення

Номер слайду 11

Червоний чай. Лапсан Сушон. Золоті Брови Скакуна. Золоті Спіралі

Номер слайду 12

Червоний чай

Номер слайду 13

Шен Пуер (Зелений Пуер)Збір Чаю. Підсушування. Термальна обробка. Пресування та Витримка

Номер слайду 14

Шу Пуер (Чорний Пуер)Збір Чаю. Підсушування. Ферментація. Пресування та Витримка

Номер слайду 15

Пуер. Шен Пуер “Зелений Пуер”Шу Пуер “Чорний Пуер”

Номер слайду 16

Культура Чаю

Номер слайду 17

Культура Чаю

pptx
Додано
8 листопада
Переглядів
38
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку