Презентація "LEGO технологія - чарівні цеглинки успіху"

Про матеріал
Використання вправ з LEGO цеглинками на уроках навчання грамоти. математики , а також на раковому колі в 1 класі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

LEGO-технологія ― чарівні цеглинки успіху Іванчік Олена Миколаївна класовод 1 класу Гонтів’ярської філії КЗ “Валківський ліцей ім. О. Масельського”

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Навчання грамоти Завдання 1. Визнач та покажи за допомогою цеглинок кількість звуків у слові. 2. Визнач та покажи за допомогою цеглинок кількість складів у слові. 3. Візьми стільки цеглинок, скільки складів у слові. 4. Визнач та покажи за допомогою цеглинок кількість слів у реченні. 5. Якщо почуєш звук [р], то підійми червону цеглинку, а звук [л] — зелену. 6. Виклади з цеглинок літеру...

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Математика 1. Вправи для розвитку орієнтування у просторі (постав цеглинку на праву (ліву) руку, підніми цеглинку догори). 2. Побудуй прямокутник, квадрат (скільки цеглинок для цього потрібно). 3. Склад числа. 4. Переставний закон додавання.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Ранкові зустрічі Діти беруть одну цеглинку. 1. Знайди дитину з цеглинкою такого саме кольору, як у тебе, і стань поруч із нею. 2. «Сині», поміняйтеся місцями із «жовтими», а «зелені» — із «червоними». Діти беруть кілька цеглинок. 3. Підійміть руку вгору із зеленою(червоною, …) цеглинкою! 4. Хто швидше перенесе та збере цеглинки? 5. Створіть малюнок.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

 «Шість цеглинок» — це технологія навчання, яка допоможе учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити.

ppt
Додано
21 лютого 2022
Переглядів
450
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку