Презентація. "Малювання на наждачному папері квіточки кульбабки"

Про матеріал
Нетрадиційні техніки малювання. Малювати кольоровими олівцями на наждачному папері незвично, але дуже просто і цікаво. Цей папір має виражену жорсткість і дає дуже незвичайний результат – роботи виглядають оксамитовими.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер клас нетрадиційна техніка малювання – малювання на наждачному папері

Номер слайду 2

Малювати кольоровими олівцями на наждачному папері незвично, але дуже просто і цікаво. Цей папір має виражену жорсткість і дає дуже незвичайний результат – роботи виглядають оксамитовими. А олівець, ковзаючи по наждачці, залишає яскравий колір. Малювати можна не тільки кольоровими олівцями, але і восковою крейдою, пастеллю і навіть шкільною крейдою. Так як наждачний папір буває темних кольорів, то для малювання краще вибирати олівці світлих і яскравих тонів.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Малювання квітки кульбабина наждачному паперіМатеріали:наждачний папір,кольорові олівці, гумка

Номер слайду 5

Беремо олівці жовтого та білого кольору і малюємо кола Починаємо розфарбовувати квіти. Ставимо крапку в середину кола і від неї в різні боки починаємо малювати лінії. Потім беремо олівець більш темного відтінку або оранжевого кольору і домальовуємо квітку. Промальовуємо всі квіти: і жовті, і білі. Тепер приступаємо до зображення стеблинок і листочків. Листочки у кульбаб схожі на ялинку. Розфарбовуємо листя світло-зеленим олівцем. Потім обводимо контури темно-зеленим олівцем. У кульбаб між пелюсток. Джміль вишукував медокІ носив його джмелисі,Бо в хатинці на узліссіНа сніданок їсти звик. Кульбабовий медовик.

pptx
Додано
18 грудня 2019
Переглядів
1293
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку