Презентація майстер-класу «Ця дивна жінка, зіткана з любові»

Про матеріал

Презентація майстер-класу для 6-го класу на тему "Ця дивна жінка, зіткана з любові" може бути використана для проведення декади методичного об'єднання вчителів освітніх галузей "Мистецтво", "Технології" та вчителями-предметниками для особистого досвіду

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас«Ця дивна жінка, зіткана з любові»Миколаївська ЗОШ I-III ступенів № 28 Проводили вчителі трудового навчання та музичного мистецтва: Кондрацька Ірина Володимирівна. Василюха Лідія Олександрівна

Номер слайду 2

Епіграф:«Жінка – кохана й мати. Жінка – сестра й бабуся. Жінка – життєве свято,Свято, що завжди у русі»

Номер слайду 3

Мета:розкрити поняття жіночності;створити образ сучасної української жінки, використовуючи різні текстильні матеріали та оздоблення

Номер слайду 4

Весна у природі – незвідане диво,Так само і жінкабуває вродлива,Буває примхлива,буває чутлива,Нехай тільки кожна з них буде щаслива!

Номер слайду 5

Історична цікавинка

Номер слайду 6

Музична пауза«ВЕСНА ПРИЙШЛА»

Номер слайду 7

Шаблон силуету жінки. Практична робота«Створення образу сучасної української жінки»

Номер слайду 8

Інструменти й матеріали для створення образу сучасної української жінки: 1. Картон білий.2. Голки.3. Оздоблення.4. Ножиці.5. Тканина.6. Нитки.

Номер слайду 9

Правила роботи з ножицями:1. Зберігати ножиці із зімкнутими лезами в спеціально відведеному місці.2. На робочому столі ножиці із зімкнутими лезами класти праворуч.3. Передавати ножиці кільцями вперед.4. Не відвертати уваги тих, хто працює з ножицями.

Номер слайду 10

Послідовність роботи: 1. Визначити образ жінки.2. Підібрати тканину та оздоблення.3. Вирізати із тканини одяг для моделі.4. Приклеїти або пришити його до картону.5. Оздобити одяг.

Номер слайду 11

Фізкультпауза

Номер слайду 12

Жінка щаслива сім’єю. Тим, що вона є кохана,Тим, що в родині із нею. Сонце встає вранці рано. Жінка щаслива в коханніІ у дитячій любові. Адже без цього є марніБудні й години святкові. Жінка щаслива душею,Тим, що вона – берегиня. Серце жіноче безмежне: Сповнене ласки й терпіння. Жінка щаслива і люба. Навіть в рутинності справ,Лише коли її іменем,Хтось свою мрію назвав!

Номер слайду 13

Зі святом весни!

pptx
Додано
14 січня 2018
Переглядів
1536
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку