Презентація "Множення звичайних дробів. Знаходження дробу від числа."

Про матеріал
Мета уроку: Навчальна: продовжити роботу з вироблення вмінь виконувати множення дробів і розв'язувати завдання, що передбачають множення звичайних дробів, а також знаходження дробу від числа; Розвивальна: розвивати вміння усного множення; вчити вдумливо аналізувати свої дії та дії своїх товаришів; Виховна: виховувати відповідальне ставлення до навчальної діяльності, повагу до своїх товаришів, роботу в групах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Доброго дня діти і наші гості!!!

Номер слайду 2

Відповіді до домашнього завдання# 334# 353= 0

Номер слайду 3

«Множення звичайного дробу. Знаходження дробу від числа»«Людина подібна до дробу: в знаменнику – те що вона про себе думає, в чисельнику – те що вона є насправді. Чим більший знаменник, тим менший дріб.» Лев Миколайович Толстой.

Номер слайду 4

Гра « Вірю-не вірю» Вірю. Не вірю

Номер слайду 5

 Вірю

Номер слайду 6

𝒂𝒃∙𝒅𝒄=𝒂𝒄𝒃𝒅 Не вірю

Номер слайду 7

𝒂∙ 𝒄𝒃= 𝒂𝒄𝒃 Вірю

Номер слайду 8

𝒂𝒃∙𝒄𝒅=𝒂𝒄𝒃𝒅 Вірю

Номер слайду 9

Правила квесту: Дискваліфікація за ЧІТ команд (cheat – шахрайство, передавання відповіді іншій команді). Команди самостійно слідкують за часом, відведеним для виконання одного завдання. Завдання для переходу дається тільки після розв’язання відповідного завдання етапу або як автоперехід після відведеного для виконання завдання часу. Завдання дістає з хованки відповідальний за знаходження учень. За порушення правил гри чи грубе порушення дисципліни команда одержує штрафні бали, які забираються у членів команди після виконання фінішного завдання. Кожен з етапів квесту повинен бути з розв'язанням і прикріпленим до бланку оцінювання.

Номер слайду 10

Відповідь (Підручник, книга)Загадка: Паперовий кораблик щодня. Перевозить у трюмах знання. Після плавання цей корабель. Повертається в рідний портфель.

Номер слайду 11

Кросворд «Ключові слова»

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Кросворд «Ключові слова»

Номер слайду 14

«Математичний лабіринт» Вікно

Номер слайду 15

Задача переможець. Розв’язання. В подарунковий магазин завезли 210 одиниць товару. 1/3 від усього складають квіти, 2/7 це шари, 3/10 становлять подарункові пакети, а решта – кольоровий папір. Чого в магазин завезли найбільше?

Номер слайду 16

Молодці!Д/з Р.9 № 340, 343. До побачення!!!

pptx
Додано
25 березня 2020
Переглядів
1567
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку