Презентація "Модний вирок"

Про матеріал
Навчити учнів естетично одягатися, розповісти учням про шкільну форму, про одяг відпочинку і спорту, а також різний стиль одягу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Загальношкільний захід «Модний вирок» Підготувала вчитель- дефектолог Метіль М. М. Боярка 2019

Номер слайду 2

«МОДНИЙ ВИРОК» Мета: навчити учнів естетично одягатися, розповісти учням про шкільну форму, про одяг відпочинку і спорту, а також різний стиль одягу. СУДДЯ: Добрий день! З нами програма «Модний вирок» і я її суддя Аріна Кодинець. Ми сьогодні слухаємо звинувачення проти учнів школи: «Чи потрібно на уроки ходити у шкільній формі? Якою повинна бути шкільна форма?» ЗАХИСТ: Дьячун Ліза ЗВИНУВАЧЕННЯ: Мерленко Вікторія СУДДЯ: Звинувачуються у недотриманні учнівської моди такі учні: Змаженко Н., Вовк С., вони запрошуються для звинувачення. Зараз ми побачимо перший вихід: «Як учні нашої школи відвідують уроки, у якій формі вони ходять?»

Номер слайду 3

ПЕРШИЙ ВИХІД ЗАХИСТ: Я думаю, що на уроки можна ходити в такій формі. Вона зручна, тепла, комфортна. ЗВИНУВАЧЕННЯ: А я проти такої шкільної форми. Учні мають ходити на уроки учнями, а не так, як в позаурочний час. Урок- це форма офіційного спілкування учнів та педагогів. Шкільна форма дисциплінує школярів, налаштовує на серйозність поведінки та ставлення до навчання й учителів. Шкільну форму розроблюють для усіх навчальних закладів у всьому світі. СУДДЯ: Зараз ми побачимо другий вихід: «Одяг для відпочинку і спорту».

Номер слайду 4

ДРУГИЙ ВИХІД ЗАХИСТ: Цей одяг для відпочинку практичний, зручний, теплий. ЗВИНУВАЧЕННЯ: Для відпочинку і спорту, потрібно носити зручне взуття, щоб тканина мала менше синтетичних засобів. ПІСНЯ «ШКОЛЯРІЯ» СУДДЯ: Зараз ми побачимо третій вихід: «Вечірній одяг». У ньому учні з`являються на шкільні вечори, дискотеки. Цей одяг повинен бути яскравим, нарядним. Допускається застосування аксесуарів (прикрас, вечірніх сумок).

Номер слайду 5

ЗВИНУВАЧЕННЯ: Ми побачили реальну картину використання одягу для щоденних потреб наших учнів. Проте враження отримали не дуже позитивні, тому що у такому вигляді наші діти є не найкращими зовні і не най привабливішими. А ми їх любимо і поважаємо, тому прагнемо бачити їх достойними. СУДДЯ: Ми побачили три виходи наших учнів. А зараз ми відправляємо їх до стилістів.(Стилісти працюють).

Номер слайду 6

«ПРАВДИВА ІСТОРІЯ» Зустрілися дві знайомі подруги. Вони дуже давно не бачились. І одна почала нахвалятися, яка вона красуня. Коли вона йде вулицею, то на неї всі звертають увагу, навіть озираються. Колишня подруга слухала і дивувалась. Адже вона не гірша: привабливе обличчя, модна зачіска, стрункий стан, гарний смак. Проте, коли вона йде вулицею, люди не озираються. І вона вирішила перевірити. Можливо ,її подруга перебільшує або просто похваляється. Вона пішла поруч із нею. І справді! Майже усі, хто зустрічався їм, пильно дивились на «красуню», а та йшла, пильно піднявши голову, і посміхалася: -От яка я чарівна! Проте інша подруга дивилась уважно і зрозуміла! Її подруга була схожа на світлофор: жовте волосся, сині тіні на віках, яскраво-червоні губи. Насправді всі звертали увагу, але що, вони думали? Якби «красуня»знала, якої думки перехожі про неї! Інколи дівчина помилково вважає, що досить одягнути яскраву сукню, як у подруги, або таку, як у красуні в журналі мод, і вона стане такою ж чарівною та привабливою. Треба завжди пам’ятати, що одяг, який личить комусь, не обов’язково зробить красунею тебе. Далеко не всі вміють одягатися красиво. бо це справжнє мистецтво.

Номер слайду 7

СУДДЯ: Запрошуємо наших учнів на перший вихід. УЧНІ ВИХОДЯТЬ ЗАХИСТ: Саме такий зовнішній вигляд в учнів вигідний, підкреслює чудову статуру юнака, привабливу фігуру дівчини. І зустрівши таких в шкільних коридорах чи на вулиці кожен зверне на них увагу,а може, і даже захоче познайомитись чи взяти номер телефону. ПІСНЯ «ОЧІ СИНІ ТА КАРІ» ТАНЕЦЬ- Дьячун Л., Дьячун А., СУДДЯ: Запрошуємо наших учнів на другий вихід. УЧНІ ВИХОДЯТЬ ЗАХИСТ: Найпоширеніший, найулюбленіший одяг для молоді-одяг джинсивий. Крім джинсивого, добре прислуговує одяг із спеціального трикотажу (реглани, кенгурушки).

Номер слайду 8

«ДЕЩО ПРО ЕЛЕГАНТНІСТЬ» Дехто з дівчат помилково вважає, що для того, щоб кожного дня одягатися красиво, зі смаком, потрібно мати багато одягу. Це зовсім не обов’язково! Навчись підбирати комплекти одягу, речі якого можуть взаємозмінюватися, не порушуючи гармонії та стилю. Наприклад: Купуючи речі, поміркуй, з чим цю річ можна одягнути. Ти маєш спортивний костюм блакитного кольору,чорну спідницю, сині джинси. Тобі треба придбати 2-3 футболки, які за кольором будуть сполучатися з твоїми речами. Міняти футболки, ти кожного разу матимеш різний вигляд. ТАНЕЦЬ – Учні 6 класу ПІСНЯ « РОЗЧЕСАЛИ КУЧЕРІ ДІВЧАТА»

Номер слайду 9

СУДДЯ: Запрошуємо наших учнів на третій вихід. УЧНІ ВИХОДЯТЬ ЗАХИСТ: Вечірні сукні відносяться до святкового одягу. Святковий одяг повинен прикрашати людину, надавати елегантності, зовнішності, вишуканості й ефективності. Одяг має відповідати естетичним вимогам, бути модним,замасковувати недоліки статури, підкреслювати її переваги. Плаття - це виріб, який шиють переважно з м’яких тканин. Шиють з темних, світлих, блискучих кольорів, підібраних до зовнішності людини. ЗАГАДКИ ПРО МОДУ

Номер слайду 10

АФОРИЗМИ-Зважати моду так само нерозумно, як занадто завзято її дотримуватись;-парадокс жіночої моди- чим менше тканини йде на річ, тим дорожче вона коштує;-коли поруч з вами у п’яти осіб такі самі чоботи, як ваші-це не мода. Це-армія;-сукня має бути досить облягаючою, щоб показати, що ви жінка, і досить вільною, щоб показати, що ви леді;-найважливіше в жіночому одязі- жінка, яка його носить. СУДДЯ: Підійшов наш сьогоднішній «Модний вирок» до завершення. Нам потрібно проголосувати хто за стилістів(90%), а хто за учнів(10%).

pptx
Додано
12 травня 2020
Переглядів
876
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку