Презентація "Мотивація навчальної діяльності в початковій школі"

Про матеріал
Презентація " Мотивація навчальної діяльності в початковій школі" допоможе сфокусувати увагу учнів на проблемі й викликати інтерес до обговорюваної теми.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мотивація навчальної діяльності в початковій школіІз досвіду роботи. Солянової Л.І.ззсо І-ІІІ ст.№16м. Торецьк. Донецької обл.

Номер слайду 2

Мета етапу - сфокусувати увагу учнів на проблемі й викликати інтерес до обговорюваної теми. Цей елемент уроку має займати не більше ніж 5% часу уроку.

Номер слайду 3

Робота над казкою І. Франка «Лисичка й журавель. КАЗКААКДАГИВТАВНІЙЬСОЩПОВЧАЛЬНЕЙІМУЗОР

Номер слайду 4

Робота з літературним твором « Раз добром налите серце – вік не прохолоне»Добросвітловзаємодопомогарадістькрасапосмішкатепловзаємопідтримкаспівчуттячистотащастядоброзичливістьщирість

Номер слайду 5

Гра «Шифрувальник»І група - да Поруй шоінму дірастьІІ група – бро. До вгодо ‘ ятаєпамться

Номер слайду 6

Українська мова Тема: Змінювання іменників за числами. Технологія « Незакінчене речення» : Іменники відповідають на питання ……Іменники мають рід ….Іменники означають назви ……Тема хоч і проста,Та для нас цікава. Будуть в ній нові слова,Буде і забава. Ви здобудете знання і нові уміння,А для цього треба вам. Проявить терпіння! Отож , друзі, до роботи.

Номер слайду 7

Загадка Мандрує вона гаєм, Дарунки роздає. Ось жовтий лист спадає ,І холодніш стає. Урок розвитку зв’язного мовлення Тема « Кольори осені»

Номер слайду 8

Сенкан: ОСІНЬЧарівна, золота, щедра. Мандрує, роздає, несе. Збирати листя і гриби, складати букети . Чарівна пора року!

Номер слайду 9

Технологія « Мозковий штурм» ПОВЕДІНКА ЗДОРОВ’ЯОтже, на уроці дізнаємось , як зберегти здоров’я , дотримуючись правил культури поведінки. Я досліджую світ. Тема : «Поведінка і здоров’я»

Номер слайду 10

ДДякую за увагу!

pptx
Додано
19 жовтня 2021
Переглядів
417
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку