Презентація ("Мотивація учнів на уроках англійської мови в початковій школі.".

Про матеріал
Методичний матеріал для вчителів початкової школи. Стратегії, які надають можливість створювати зацікавленість та мотивацію учнів, а також сприяють їх активному залученню до навчального процесу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мотивація учнів на уроках англійської мови в початковій школі – територія НУШВчитель: Шабаліна О. Р.

Номер слайду 2

Мотивація - це інтереси, потреби, прагнення, емоції, переконання, ідеали, установки, які спонукають учня до діяльності;це спрямованість учня на окремі сторони навчальної роботи, пов’язані з внутрішнім ставленням до неї.

Номер слайду 3

Актуальні поради для формування мотивації навчання. Формувати внутрішню мотивацію учнів, яка виходить з самої діяльності. Підтримувати зацікавленість учнів предметом, коли вони отримують задоволення від виконаної роботи. Спілкування в позитивному стилі на уроках. Творчий характер уроків, коли учитель постійно знаходиться у творчому пошуку, застосовує ефективні методи та форми роботи. Враховувати вікові та індивідуальні особливості школярів.

Номер слайду 4

Мотивація навчальної діяльностів процесі гришляхом використання загадоквивчення діалогівчитання коміксів

Номер слайду 5

Ігри - Надають можливість створювати зацікавленість та мотивацію учнів, сприяють активному залученню до навчального процесу. Основні принципи:змагання та досягнення, винагороди та визнання, виклики та заохочення до спроб та вдосконалення (внутрішня мотивація до навчання).

Номер слайду 6

Ігрифонетичні, орфографічніграматичні, лексичні Інтерактивні он-лайн Мовний турнір. Настільні ігриквест ігри

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Riddle, puzzle, quiz. Загадки Розвивають уяву учнів та стимулюють творчий потенціал. Покращують навички слухання та концентрацію уваги. Для вирішення загадки потрібне максимальне зосередження. Розгадування загадок сприяє підвищенню самооцінки: кожна правильна відповідь стане для учнів приємним досягненням. What starts with T, ends with T and has T in it?

Номер слайду 10

teapot

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Комікси – ефективний інструмент. Основні переваги коміксів:наочністьзахопливість. Вибір коміксів: Комікси повинні бути цікавими та захопливими для дітей;Вони також повинні бути достатньо складними, щоб у школярів залишався елемент виклику. Читаючи та аналізуючи репліки героїв, учні висловлюють припущення, як будуть надалі розвиватися події сюжету.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Дякуємо за увагу!

pptx
Додано
1 листопада 2023
Переглядів
307
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку