Презентація "Моя країна - Україна"

Про матеріал
Матеріал розроблено з метою ознайомлення учнів з державними, національними символами України, формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Мета заходу. Поглибити знання учнів про нашу державу – Україну, продовжити ознайомлення учнів з державними, національними символами України, формувати в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, до України; розвивати пізнавальні інтереси, виховувати любов до рідного краю, його історичного минулого і сучасного.

Номер слайду 3

 У всіх людей одна святиня,Куди не глянь, де не спитай. Рідніша їм своя пустиня,Аніж земний в чужині рай.Їм красить все їх рідний край. Нема без кореня рослини,А нас, людей, без Батьківщини. (Микола Чернявський).

Номер слайду 4

Солов'їна пісня. Одна Батьківщина, і двох не буває. Місця, де родилися, - завжди святі. Хто рідну оселю свою забуває,Той долі не знає в житті. У рідному краї і серце співає,Лелеки здалека нам весни несуть,У рідному краї і небо безкрає,Потоки, потоки, мов струни течуть. Тут кожна травинка і кожна билинка. Вигойдують мрії на тонких вітрах. Під вікнами – мальви, в саду – материнка,Оспівані щедро в піснях. (М. Бакай)

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Батьківщина – мати, своя сторона. Без Батьківщини і хоч помирай!Добре тому, хто в умій за неї постояти. За рідний край, життя віддай. Кожному мила сонце не гріє. За рідний край вдома найкраще. Всюди добре, а своєму домі.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

pptx
Додано
11 березня 2021
Переглядів
691
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку