Презентація на тему "Алергія. Методи алергодіагностики"

Про матеріал
Навчальна презентація розкриває поняття алергії та її симптоми, методи алергодіагностики, основні алергофактори, принципи лікування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Алергія. Методи алергодіагностики

Номер слайду 2

Мета: Ознайомитися з методами алергодіагностики, навчитися проводити алергічні проби з діагностичною метою.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Алергія проявляється такими симптомами:кашельвисипаннязакладеність носа, чхання, синусит. Сльозотеча, почервоніння очей. Висипання на шкірістоматит афтозний. Біль в животі, нудотадіарея, блювання

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Алергодіагностика. Щоб визначити причину алергії здають аналіз на алергопроби. Також за допомогою імунологічного аналізу і елімінаційна тесту визначається лікарська терапія. Діагностика алергії грунтується на визначенні алергії. Способи проведення залежать від типу алергії. Наприклад, для харчової алергії проводять елімінацію. Найпоширеніший спосіб на визначення алергену – скаріфікаціонние проби і внутрішньошкірні.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Лікування алергіїНе завжди потрібно вживання ліків, можна просто усунути алерген. У разі якщо цей спосіб не допоміг і алергія присутня, проводять іммуннотерапію, вживають антигістамінні препарати, кортикостероїди, ентеросорбенти. Прийом препаратів залежить від тяжкості перебігу захворювання.

Номер слайду 15

Висновки до роботи

pptx
Додано
31 травня 2019
Переглядів
3745
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку