Презентація на тему "Читаю про користь спорту ".

Про матеріал
Мета: розвивати позитивне ставлення до спорту, до фізичної культури та здорового способу життя; розвивати уважність, спостережливість; виховувати тактовне ставлення одне до одного; навчити берегти та цінити дружбу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Читаю про користь спорту

Номер слайду 2

Вітання. Зібралися малята. У цікаву гру пограти. Хто добрий настрій має,Хай зараз пострибає. А хтось чомусь сумує,Хай жваво покрокує. Усі щирі, усміхніться. Усі ввічливі, вклоніться. Ми будемо дружно грати,У занятті всіх поважати.

Номер слайду 3

Загадка. Бокс, хокей, бобслей, футбол, Сноуборд і волейбол… Стадіон, басейни, корт – Об’єднало слово …

Номер слайду 4

Дай усно відповідь на питання.— Чим ви полюбляєте займатися у вільний час?— Які спортивні ігри у вас — улюблені?— Де й коли можна займатися спортом?— Які види спорту ви знаєте? 

Номер слайду 5

Види спорту. ЗИМОВІЛІТНІВОДНІІНТЕЛЕКТУАЛЬНІКОМАНДНІМОТОРНІ

Номер слайду 6

Групова гра «Крокодил»(пограйтесь з батькеами або друзями)За допомогою пантоміми показати певний вид спорту, а інші групи — відгадують.

Номер слайду 7

ГантеліГантелі купив. Тимішко,І кинув він їх. Під ліжко. Лежать вони там. Без діла,Лежать-припадають. Пилом. Чому ж не бере. Тимішко. Гантелі своїЗ-під ліжка?Багато на них. Пилюки: Не хоче бруднити. Руки!Для чого Тимішко купив гантелі?

Номер слайду 8

На зарядку. В качки двадцять каченят —Поставали всі у ряд. Повела вона до ставу. Всю компанію пискляву. Кожний ранок для порядку. Роблять уті фіззарядку. Раз, два, три, чотири, п'ять —Починаємо пірнать.

Номер слайду 9

Руханка «Мокрий собака»Утворити коло й уявити таке: Ви мокрий собака, який вийшов із води: Зараз струсіть воду з голови, тепер із правої лапи, з лівої, із задніх лап, з усього тіла.

Номер слайду 10

Бешкетні склади і букви{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}ИННКІЙ ОПРТССНЕТІБОЛКЕТБАСІЛЬСТРБАЛЕЙВОБОЛБОЛФУТКСБОАЕБІКАРОБАТЬХОГІБВпорядкуй і назви види спорту{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}БОЛСБЕЙНЯЛУВЕСВАНСТБКИРИ У ДУВОРАТЕКА

Номер слайду 11

Робота з підручником на ст.104 Робота за малюнком.— Хто зображений на світлинах?— Що роблять діти?— Чому вони мають такий одяг?— Який це вид спорту?

Номер слайду 12

Сенкан Складіть та запишіть у зошит з совою сенкан на тему футбол.

Номер слайду 13

Які б спортивні секції я відвідав(ла). Складіть розповідь (усно)

Номер слайду 14

Ви гарно попрацювали)))Молодці

pptx
Додав(-ла)
МАНЧУЛ Люба
Додано
25 травня 2021
Переглядів
1657
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку