Презентація на тему "Географія побутової хімії"

Про матеріал
Презентація на тему "Географія побутової хімії" створена як додатковий матеріал до уроку географії в 9 класі на тему: "Хімічна промисловість світу".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Географія побутової хімії

Номер слайду 2

 Proctor & Gamble - американська транснаціональна корпорація , яка має регіональні представництва в більш ніж вісьмидесяти країнах. В сорока п'яти країнах компанія виробляє свою власну продукцію. Понад 300 торгових марок компанії продається у 140 країнах світу, а річний обіг становить 76,5 мільярдів доларів США. Компанія має понад один мільйон акціонерів та майже 150 000 працівників.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Henkel Group  — німецька хімічна компанія, що працює в трьох напрямках: чистячі і миючі засоби, косметика, засоби особистої гігієни, технологія склеювання. В групу Henkel входять 340 заводів в 70 країнах світу. Фірма представлена такими брендами:- миючі та чистячі засоби — Persil, Pril, Bref, Vernel, «Пемолюкс», «Пемос», «Ласка», «Дені», Losk;- косметика і засоби особистої гігієни — Fa, Taft, got2b, Brillance, IGORA System, Natural Styling, Bonacure, OSi. S, Seah, Silhouette, Indola;- клеї і технології — «Момент», Metylan, Pritt, Ceresit (сухі будівельні суміші), Thomsit, Makroflex, Teroson, Liofol, Dorus, Technomelt, Optal, Loctite, P3.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

У́нілевер, Ю́нілевер  — британо-нідерландська компанія, один з світових лідерів на ринку продуктів харчуваннята товарів побутової хімії (в тому числі парфумерії). Штаб-квартири — у Лондоні та Роттердамі.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

S. C. Johnson & Son, Inc. — американска компанія-виробник миючих засобів та іншої побутової хімії . Компанія працює в 72 країнах, а її товари продаются в 110 країнах

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дякую за увагу!Підготувала: Богдан І.І., вчитель географії Станьківсько ЗОШ І-ІІ ступенів

pptx
Додано
9 лютого 2019
Переглядів
1704
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку