Презентація на тему "Вишукані жіночі парфуми в 2018 році"

Про матеріал
Дана презентація "Вишукані жіночі парфуми в 2018 році" можна використати як додатковий матеріал на уроці географії в 9 класу "Галузева структура хімічної промисловості"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вишукані жіночі парфуми в 2018 роціВиконала учениця 9 класу Чолій Мар`яна Керівник: Богдан І.І.

Номер слайду 2

Оновлений «Light Blue eau Intense» від «Dolce&Gabbana»Нарешті! Саме такі емоції викликає вихід оновленого аромату «Light Blue eau Intense» від модного італійського дому «Dolce&Gabbana». «Light Blue» — один з найпопулярніших ароматів сучасності. Хіт цього року розливається суцвіттям свіжого лимона і соковитого зеленого яблука. Серце аромату наповнене тонкими пахощами витончених нагідок і пристрастю білого жасмину. Ці «звуки повітря» відносять наш дотик в країну класичних жіночих ароматів. У завершенні новинка цього року розливається оксамитовим шлейфом, який виконаний поєднанням амбрового благородного дерева і мускусу.

Номер слайду 3

Розкішна новинка від «Atelier Cologne» — «Clementine California»Бадьорить цитрусове ранок – саме так коротко можна описати новий аромат від французького будинку «Atelier Cologne». Східно-деревний аромат призначений для цінителів елегантних і неординарних парфумів. Одеколон народився під впливом літньої погоди Каліфорнії і найбільшими цитрусовими плантаціями в Америці.

Номер слайду 4

Вишуканий парфум під «жіночої зіркою» — «Gabrielle» від модного дому «Chanel»Головний парфумер модного будинку(у Франції) Chanel Олів’є Польжем презентував новинку, яку чекали останні 15 років. Саме стільки років тому світ побачили перші аромати Chance. Побачили – і підкорили. Нова сторінка в історії будинку присвячена його засновниці Габріель. Квітковий парфум, як і його муза, багатий на верхні ноти. Торкнувшись шкіри він відкривається усіма бризками цитрусових. Він радує солодкістю мандарина, соковитістю гіркуватого грейпфрута і підкреслює цей дует – соковита чорна смородина. 

Номер слайду 5

Італійський дім «Acqua Di Parma» представляє стильний аромат «Colonia Pura»Новинка італійського будинку створена для стильних і сміливих дам сучасного світу. Елегантний одеколон «Colonia Pura» виражає індивідуальність. До речі, користуватися ним можуть і чоловіки, адже аромат унісекс. Верхні ноти відразу представлені соковитим і бадьорить бергамотом, солодким апельсином і гіркуватим пятигрейном. Вони залишають на шкірі свіжий тропічний аромат.

Номер слайду 6

Новий оксамитовий парфум «Dahlia Divin Nude» від французького бренду «Givenchy»Новий квітковий аромат, який огорне ніжними «обіймами». Французький будинок Givenchy втілив у життя чуттєвий образ богині. Вона спокійна і затишна. Жінка під ароматом Dahlia Divin Nude завжди буде в центрі уваги, а для когось особливого – стане музою. Композицію відкриває соковитий абрикос, який підтриманий солодкістю апельсинового кольору. «Серце» парфуму виткане з цілого букета квітів: ніжний жасмин, білий османтус і троянда

Номер слайду 7

Неординарна «California Poppy» від «Atkinsons»Сучасна красуня і туалетна вода «Californian Poppy» — це любов з першого погляду, яка не знає кордонів, і з легкістю може перерости в довгий роман. Елітний парфум відкривається початковими нотами скромного жасмину, пристрасним перцем і зухвалістю соковитих цитрусових. Настільки приємна композиція передає естафету ґрунтовним металево-морським нотах калона. А це вже аристократична розкіш, яка підвладна не всім

Номер слайду 8

Духи з ароматом вина «Bloody Wood» від парфумерного дому «Les Liquides Imaginaires»Містичний аромат від французького парфюмного будинку. Парфуми, які виступають алегорією для сучасного аристократичного вечера. Вони являють собою винно-ягідну композицію, яка простежується протягом усього вечора. Парфум наділений сильні характером і виразним звучанням. Початкові ноти представлені: червоним вином, рубіновою трояндою і огранований ніжними фіалками. Винний аромат не залишить вас відразу, а залишиться надовго

Номер слайду 9

Додаток до діамантів від «Tiffany&Co» — новий жіночий аромат «Tiffany»Новий квітковий, такий же легкий, як і діаманти, аромат від ювелірного дому «Tiffany&Co»(США). Це джерело гарного настрою і жіночої привабливості. В якості дебюту в парфумі виступаю яскраві бризки цитрусових фруктів. Солодкий мандарин в поєднанні з благородним бергамотом подарують мільйони посмішок оточуючим людям. А легка гірчинка лимона подарує трохи прохолоди в спекотний літній день.

Номер слайду 10

Весь світ в одному – «World» від «Kenzo»Фруктовий і амбровий – новий аромат «World» від «Kenzo». Парфумована вода була створена неперевершеним Франсісом Куркджяном(Франція). Парфум виходить за межі буденного. Його верхні ноти представлені різноманітними фруктами червоного кольору. З плином часу вони відкривають світлий букет, який Франсіс склав, використовуючи єгипетський жасмин і квіти. Стійкий шлейф виконаний яскравими червоними кристалами амброксана. Легкий аромат доповнить жіночий образ, посилюючи його привабливість. Він підкреслить унікальність внутрішнього світу.

Номер слайду 11

Ніжність від «My Burberry» — «Blush»«Рум’янець» від «Burberry» заворожує з першого погляду. Оригінальний аромат британського бренду уособлює собою свіжість і соковитість весняного саду. Він наповнює вашу ауру квітами, які тільки що прокинулися і тягнуться до сонця. Верхні ноти розсипаються соковитістю граната і сміливістю лимона. Середина підтримується зеленим яблуком. Потім розкриваються смілива герань і запашна троянда. Ніжний жасмин і ветивер прокидаються під кінець і створюють витончений шлейф від парфуму.

Номер слайду 12

Виконала учениця 9 класу Чолій Мар’яна

Номер слайду 13

pptx
Додано
11 лютого 2019
Переглядів
1591
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку