Презентація на тему "Косметичні бренди світу"

Про матеріал
Презентація на тему "Косметичні бренди світу" може бути використана як додатковий матеріал при вивченні теми "Хімічна промисловість".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Косметичні бренди світу. Презентація. З географія на тему:»Топ-10 кращих косметичних брендів світу»Виконала учениця 9 класу Кузь Валентина Керівник: Богдан І.І.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Перший знаменитий бренд! SHISHEIDOSHISHEIDO - велика японська компанія, що випускає в основному продукцію по догляду за волоссям. Але і їх помади дуже відомі в усьому світі завдяки якості та неповторними відтінками. Це одна з найстаріших косметичних компаній в світі. Заснована в 1872 році, вона відзначила свій 140-річний ювілей. Є найбільшою косметичною фірмою в Японії. Вартість бренду SHISHEIDO становить близько $ 2,9 млрд.

Номер слайду 4

Другий бренд косметики! ESTEE LAUDERКомпанія ESTEE LAUDER - відомий американський виробник парфумерії та косметики. Штаб-квартира компанії розташована в центрі Манхеттена, Нью-Йорк. Компанія була заснована в 1946 році Есте Лаудер і її чоловіком Джозефом Лаудером. Вартість бренду ESTEE LAUDER становить близько $ 3,7 млрд.

Номер слайду 5

Третій бренд! Бренд DOVEDOVE - відомий косметичний бренд, в даний час належить компанії Unilever. Продукція компанії DOVE призначена як для чоловіків, так і жінок, і доступна більш ніж в 80 країнах.

Номер слайду 6

Четвертій бренд!Бренд LANCOME французький дорогий бренд, заснований Арманом Петіжаном на початку 1935 року, а з 1964 належить компанії L'Oreal. Є великим виробником дорогих товарів по догляду за шкірою, парфумів і косметики. Вартість бренду LANCOME становить близько $ 5,1 млрд.

Номер слайду 7

П*ятий бренд!NIVEA - косметичний бренд, що спеціалізується в основному на товарах для догляду за тілом. Належить гігантові косметичної промисловості німецької компанії Beiersdorf AG. Назва бренду походить від латинського слова Niveus / Nivea / niveum, що означає «білий».

Номер слайду 8

Шостий бренд!NEUTROGENA - американський бренд виробник косметики і товарів для догляду за шкірою, і волоссям. Їх продукти доступні більш ніж в 70 країнах. Компанія була заснована в 1930 році і спочатку називалася Natone, але в 1962 була перейменована на Neutrogena Corporation. Вартість цього бренду становить близько $ 6,2 млрд.

Номер слайду 9

Сьомий бренд!AVON - американська косметична компанія, що працює за принципом прямих продажів. Була заснована в 1886 році Девідом Х. Макконнелл. Їхня продукція поширена більш ніж в 140 країнах. Вартість бренду AVON становить близько $ 7,9 млрд.

Номер слайду 10

Восьмий бренд!L'Oreal - французька косметична компанія, заснована в 1909 році французьким хіміком Еженом Шуллер. Одна з найбільших світових косметичних компаній з дуже широким асортиментом продукції, що виробляється. Штаб-квартира розташована в комуні Кліші, департамент О-де-Сен, Париж.

Номер слайду 11

Дев*ятий бренд!OLAY - американський бренд, який належить компанії Procter & Gamble. Компанія OLAY спеціалізується на продуктах по догляду за шкірою, яку експортують більш ніж в 80 країн. Вартість бренду OLAY становить близько $ 11,8 млрд.

Номер слайду 12

Десятий бренд!MAC cosmetics - американська косметична компанія, заснована Франком Тоскеном і Франком Анджело в 1984 році в Торонто, Канада. Продукція компанії були спочатку розроблена спеціально для професійних візажистів, але в даний час купується звичайними споживачами в усьому світі, хоча основна частина магазинів знаходяться в Америці.

Номер слайду 13

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
17 лютого 2019
Переглядів
2683
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку