Презентація на тему : Краєзнавчий проект

Про матеріал
Краєзнавчо-туристичний проект учнів Мирнівської ЗШ І-ІІ ст. «Полюби у собі Україну»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Краєзнавчо-туристичний проектучнів Мирнівської ЗШ І-ІІ ст.«Полюби у собі Україну»

Номер слайду 2

Світ, що оточує людину, - це рідна земляз безмежними багатствами таневичерпною красою.

Номер слайду 3

Проект «Юні статисти»Завдання: Вирахувати кількість екскурсій за період існування туристично-краєзнавчого гуртка «Юний мандрівник»;Дослідити географію здійснених екскурсій. Гурток існує 19 років (з 1996 року). За цей час було здійснено 66 подорожей багатьма містами нашої держави.

Номер слайду 4

Проект «Пам'ятаєш, як все починалось…» Завдання проекту : Дослідити першу здійснену екскурсію. Зібрати спогади учасників перших туристичних екскурсій. Прослідити зв’язок між екскурсіями та їх впливом на подальшу соціалізацію особистості. Однією з пам'ятних, найнезабутніших була екскурсія до міста Севастополя. Учні нашої школи отримали можливість здійснити екскурсію на підшефний корабель «Жовті Води». І не просто походити по палубі, а й стати членом команди мінного тральщика «Жовті Води» на декілька діб.

Номер слайду 5

Підшефний корабель «Жовті Води»

Номер слайду 6

Проект « Я, ти, він, вона – разом дружна ми сім'я» Завдання проекту: Довести , що подорожі сприяють розвитку навичок спілкування . Дослідити, що екскурсії впливають на формування колективу.

Номер слайду 7

В потязі ми познайомились з професійними велосопедистами і потім несподівано зустрілись з ними в Буковелі. Ми обмінялися враженнями від побаченого.

Номер слайду 8

Ми проводили кожен вечір разом, це і було показником нашої згуртованості. 

Номер слайду 9

Проект « Історико-географічний»Завдання: Дослідити, що поєднання географічного положення пов’язане із надзвичайно багатим історико-культурним потенціалом своєї Батьківщини.

Номер слайду 10

Зачаровані розповіддю в Ужгородському замку. Ця поїздка змусила учасників екскурсії по-новому подивитися на нашу Україну, сповнила серця патріотизмом, повагою і любов'ю до рідної землі, її історії.

Номер слайду 11

Проект «Народознавчо-патріотичний» Завдання: Довести,що національні особливості рідної землі сприяють народознавчо-патріотичному вихованню.

Номер слайду 12

Проект « Там де гори, полонини».  Завдання проекту: Довести, що сходження на вершину є доброю традицією для всіх українців. Дослідити, що Говерла – найскладніше екскурсійне випробування для учнів нашої школи.

pptx
Додано
28 березня 2019
Переглядів
887
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку