Презентація на тему: " Легка атлетика "

Про матеріал
Презентація на тему: "Легка атлетика" для використання на уроках з предмета "Фізична культура" здобувачами освіти системи професійно - технічної освіти
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пробіжка за здоровий спосіб життя

Номер слайду 2

Біг володіє безперечним позитивним впливом на здоров'я, тому багато людей починають їм займатися з метою зменшення ваги, зміцнення серцево-судинної системи, загартування організму. Однак чисто фізичним впливом справа не обмежується, і поступово біг змінює все ваше життя.

Номер слайду 3

Пробіг - це, напевно, найдоступніший із усіх видів занять фізкультурою. Адже він не вимагає якихось спеціально обладнаних залів або майданчиків, а також не вимагає спеціальної підготовки або навичок. Все, що вимагає від вас біг - це довколишній парк і зручне спортивне взуття.

Номер слайду 4

Мотивація до занять бігом:-Зміцнення здоров'я та профілактика захворювань; підвищення працездатності;-задоволення від самого процесу бігу;прагнення поліпшити свої результати в бігу (спортивна мотивація);-следованіе моді на біг (естетична мотивація);-прагнення до спілкування;-прагнення пізнати свій організм, свої можливості;-мотивація творчості, мотивація виховання та зміцнення сім'ї;- "Сімейний" біг;

Номер слайду 5

Види бігу різні. У спортивній практиці біг ділиться залежно від довжини дистанції: спринт (60-100 м), біг на середні дистанції (400-1000 м), біг на довгі дистанції (від 2000 м), марафонський біг. Крім цього, розрізняють біг кросовий, з перешкодами, бар'єрний біг. За останні роки особливої популярності набув біг у невисокому темпі (підтюпцем), що застосовується в оздоровчих цілях.

Номер слайду 6

ДЯКУЮ ЗА ПЕРЕГЛЯД!

pptx
Додано
17 травня 2021
Переглядів
930
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку