Презентація на тему: "Людина починається з добра"

Про матеріал

Презентація на тему: "Людина починається з добра",виховувати толерантне ставлення та милосердя, повагу. чуйність, порядність, вчитися та намагатися чинити добро. стверджуючи їх своїми вчинками, виховувати толерантне ставлення до друзів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку: Людина починається з добра

Номер слайду 2

Мета уроку: формувати уявлення про внутрішній світ людини; розвивати вміння осмислювати духовні цінності; спонукати до роздумів, до добрих справ; вчити учнів керуватися в поведінці моральними нормами та цінностями; виховувати толерантне ставлення до друзів, повагу, чуйність.

Номер слайду 3

Вислови про доброту Доброта – це мова, якою можуть говорити німі і чути глухі. Шляхом зла не ходять до добра. Коли хтось робить для іншого добру справу, радійте. Одразу дві людини стали щасливими.

Номер слайду 4

Гра “Наповни скарбницю прислів'ями” Хто людям добра бажає, той і собі має. Раз добром налите серце – вік не прохолоне. Добре діло робиться, наче казка мовиться. Про добре не говорити, а добро робити. Добре серце, як сонечко в небі. Людини без добра, як соловейко без пісні.

Номер слайду 5

Гра “Шифрувальники” (робота в групах) 1-ша група: да Поруй шоінму дірасть. 2-га група: броДо вгодо`ятає памться.

Номер слайду 6

Поговоримо Чи змусив вас замислитися наш урок? Над чим ви замислилися? Чи потрібен вам був цей урок? Візьмете його собі чи, можливо, віддасте мені назад?

Номер слайду 7

“ Я вірю в силу доброти” Я вірю в силу доброти, Добро завжди сильніше злого, Дає наснагу, щоб цвісти І світлу обирать дорогу. Я вірю в силу доброти, Що має долю роботящу, Що хоче, щоб і я, і ти, І все було у світі кращим. ( В. Крищенко)

Номер слайду 8

Кінець! Дякуємо за перегляд

Номер слайду 9

Тема : Яке значення для людини має сім`я. Мета – вчити учнів розуміти суть понять “сім'я”, “родина”, “сімейні обов'язки”, розкрити роль родинного кола, сімейних традицій; виховувати в учнів інтерес до української класичної та народної пісні, виховувати естетичний смак, любов до звичаїв та традицій рідного краю; розвивати творчі здібності учнів, стимулювати збагачення емоційно – почуттєвої сфери.

Номер слайду 10

Родинна книга Перед нами дуже цікава книга – це родинна книга Пятуніних. Цю цікаву книгу започаткувала бабуся, яка ретельно слідкує за всіма змінами, які відбуваються в цій родині. Про цю родинну книгу розповість Пятуніна Марина.

Номер слайду 11

Прислів'я Шануй батька, неньку, буде тобі гладенько. Нема того краму, щоб купити маму. Матері не купити, не заслужити. Добрі діти батькам вінець, а злі – батькам кінець. Мати однією рукою б‘є, а другою гладить. Який кущ, така й калина, яка мати, така й дитина.

Номер слайду 12

З покоління в покоління передавались такі прикмети: Видереш лелечі яйця – згорить хата. Будеш гратися з вогнем – буде боліти голова. Не доїси хліба – снитимуться старці. Свистітимеш у хаті – гроші водитись не будуть. Прикмети

Номер слайду 13

РУШНИКИ

Номер слайду 14

Родинний фотоальбом

Номер слайду 15

Класна родина

ppt
Пов’язані теми
Етика, 5 клас, Виховна робота
Додано
20 листопада 2018
Переглядів
2315
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку