Презентація на тему: "Яке значення для людини має сім'я"

Про матеріал

Презентація на тему: "Яке значення для людини має сім'я", дотримуватись моральних норм співжиття,вчити розуміти поняття "сім'я", "родина" прививати дюбов до рідного краю, до традицій рідного народу,виховувати толерантне ставлення до друзів. близьких людей.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема : Яке значення для людини має сім`я. Мета – вчити учнів розуміти суть понять “сім'я”, “родина”, “сімейні обов'язки”, розкрити роль родинного кола, сімейних традицій; виховувати в учнів інтерес до української класичної та народної пісні, виховувати естетичний смак, любов до звичаїв та традицій рідного краю; розвивати творчі здібності учнів, стимулювати збагачення емоційно – почуттєвої сфери.

Номер слайду 2

Родинна книга Перед нами дуже цікава книга – це родинна книга Пятуніних. Цю цікаву книгу започаткувала бабуся, яка ретельно слідкує за всіма змінами, які відбуваються в цій родині. Про цю родинну книгу розповість Пятуніна Марина.

Номер слайду 3

Прислів'я Шануй батька, неньку, буде тобі гладенько. Нема того краму, щоб купити маму. Матері не купити, не заслужити. Добрі діти батькам вінець, а злі – батькам кінець. Мати однією рукою б‘є, а другою гладить. Який кущ, така й калина, яка мати, така й дитина.

Номер слайду 4

З покоління в покоління передавались такі прикмети: Видереш лелечі яйця – згорить хата. Будеш гратися з вогнем – буде боліти голова. Не доїси хліба – снитимуться старці. Свистітимеш у хаті – гроші водитись не будуть. Прикмети

Номер слайду 5

РУШНИКИ

Номер слайду 6

Родинний фотоальбом

Номер слайду 7

Класна родина

ppt
Пов’язані теми
Етика, 5 клас, Виховна робота
Додано
20 листопада 2018
Переглядів
1886
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку