Презентація на тему "Мед - молодість та краса, запорука жіночого здоров’я"

Про матеріал
Світ комах досить цікавий але ще досконально не вивчений людиною. Кожного дня,тижня, місяця, року ми пізнаємо силу, що дарує нам природа через братів наших менших - комах, тварин, рептилій... Мед - смачні, корисні, лікувальні ласощі, які створила сама природа для людей. Доведено, що саме він широко набув використання в косметологі ще у далекі часи нашими пращурами, які вдало використовували його, як для жінок так і для чоловіків.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Мед - молодість та краса, запорука жіночого здоров’я»Викладач ВСП «ЗФКВМ БНАУ» ІІ категорії Степанчук Л. О.rrrrr

Номер слайду 2

МЕДЦе легко засвоюваний дієтичний продукт, що не завдає шкоди фігурі. Він наповнює енергією, виводить токсини, дарує заряд бадьорості, покращує обмін речовин. 

Номер слайду 3

Користь меду вранці полягає у виведенні токсинів, активізації травної системи. Він також входить до складу багатьох косметичних засобів для шкіри та волосся (масок, скрабів тощо). Ця цілюща продукція має протимікробну, омолоджуючу та протизапальну дії, допомагає схуднути.

Номер слайду 4

Клеопатра любила доглядати за собою за допомогою молочно-медових ванн. Прості єгиптянки, що не могли дозволити собі цілу ванну, робили медові маски для обличчя, розмішуючи його з водою або молоком. Пізніше стало відомо, що цей натуральний продукт допомагає боротися з 60 видами бактерій і деякими грибками. Проте з появою антибіотиків медичний інтерес до нього згас. А ось у косметології мед застосовується й зараз. Адже його властивості — дійсно неймовірні.

Номер слайду 5

Часто мед використовують в косметиці для волосся: шампуні, бальзами, кондиціонери, їх основне призначення - відновлення структури волосся, надання здорового блиску, повернення колишньої м’якості і сили. Живить волосся вітамінами і мінералами. Стимулює ріст волосся. Можна використовувати в якості кондиціонера. Допоможе добитися потрібного відтінку волосся. Робить волосся блискучим. Три столові ложки меду змішайте з двома столовими ложками води,Нанесіть на вологе волосся і залиште на волоссі на 1 годину. Потім змийте суміш теплою водою.

Номер слайду 6

Актуальний мед і в антицелюлітних засобах (скрабах, обгортаннях і всіляких масажних сумішах). При перших процедурах медового масажу може виникнути біль і дискомфорт, а на шкірі з’явитися синці. При наступних сеансах шкіра поступово адаптується, і переносити медовий масаж стає легше.

Номер слайду 7

Косметична продукція, що містить мед, підходить для всіх типів шкіри, у тому числі і проблемної. У складі масок, гелів і лосьйонів він дозволяє в короткі терміни позбавити від прищів, вугрів і чорних крапок. Особливо необхідний мед для власниць в’янучої шкіри. Для оксамитової шкіри. Вам знадобитися 1 яйце і ложка меду. Розмішайте до однорідної маси і нанесіть на обличчя, шию, зону декольте. Змийте через 20 хвилин.

Номер слайду 8

“Жіноче здоров’я” Перга містить до 16 видів амінокислот, 13 жирних кислот (включаючи Омега-3 і Омега-6), а також каротиноїди, вітаміни (Е, С, D, P, K, B1, B2, B3, B6); органічні кислоти; гормоноподные речовини; ферменти; макро-, мікроелементи. Особливо високий вміст в перге вітаміну Е, каротиноїдів, а також калію, магнію, заліза, міді, кобальту і цинку. Перга при регулярному застосуванні благотворно впливає практично на всі системи організму, у тому числі допомагає боротися з “жіночими хворобами”

Номер слайду 9

“Жіноче здоров’я”Мед з ріпаку, крім свого оригінального кольору, смаку та консистенції, має регенеруючі властивостями – сприяє росту нових клітин, омолодженню шкіри. Ріпаковий мед містить вітаміни групи В, вітаміни С, Е, а також мінеральні речовини – цинк, калій, натрій, бор.

Номер слайду 10

“Жіноче здоров’я”Мед в сотах підвищує імунітет і піднімає життєвий тонус, також уповільнює процеси старіння і сприяє омолодженню організму. Жінкам продукт допомагає в комплексній терапії при лікуванні безпліддя, ерозії шийки матки і циститу.

Номер слайду 11

СЛАВА УКРАЇНІ!

pptx
Додано
29 вересня 2022
Переглядів
206
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку