Урок доброти. Презентація

Про матеріал
До Всесвітнього дня захисту тварин урок доброти. Гуманне ставлення до тварин- неспричинення жорстокості тваринам, співчуття до них, повага до їхнього життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок доброти

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Сучасний світ занадто жорстокий, тому так важливо змалечку виховувати у дітей доброту, уважне, дбайливе ставлення та відповідальність до домашніх тварин. Співчуття дитини до свого вихованця – дуже важлива якість. Ставлячись до тварин з любов’ю, дитина вчиться поважати тих, хто слабший і це допомагає малюкові стати гуманною людиною, яких потребує сьогодення та суспільство.

Номер слайду 4

Правила поводження з тваринами:1. Дотримуватись санітарно-гігієнічних норм утримання тварин, зокрема, прибирати екскременти в місцях загального користування; 2. Запобігати прояву небезпечних дій по відношенню до людей, інших тварин і майна;3. Упереджувати можливість безконтрольного виходу тварин за межі їх утримання.

Номер слайду 5

Волонтери тварин – це люди, які допомагають тваринам, що потрапи­ли в біду. Вони забирають тварин із вулиці та шукають для них нові сім’ї. Якщо знайти нову сім’ю одразу не вдається, то тварину тимчасово поселя­ють у притулок (спеціальне місце, де проживають тварини, у яких немає господарів).

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Під час зустрічі з безпритульним собакою забороняється:замахуватися на собаку палицею, гілкою, рукою, кричати;намагатися відібрати у нього те, що він їсть (гризе);починати бігти, коли ви побачили безпритульну тварину;підходити і гладити незнайомого собаку чи кота.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Тварини більш справжні, ніж люди. Вони не хочуть тобі лестити, не хочуть справляти на тебе якесь враження. Нічого показного. Які вони є, такі і є, як камені і квіти або як зірки на небі. Герман Гессі

Номер слайду 12

Запам’ятайте: перед тим як брати тваринку додому, треба добре все продумати, чи зможете ви виконувати свої обов’язки постійно і багато років. Не забувайте, що ви відповідальні за тих, кого приручили. Майте чуйне, щедре і добре серце, у якому знайдеться місце для любові до тваринок!

pptx
Додано
9 жовтня 2022
Переглядів
838
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку