Презентація на тему : "Міські види транспорту міста Києва"

Про матеріал
Мета проекту: створити умови для надання населенню високоякісних послуг з перевезення автобусами, трамваями, тролейбусами та вагонами метрополітену в тому числі з урахуванням потреб інвалідів з ураженнями органів зору, слуху, опорно-рухового апарату та інших маломобільних груп;
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Міські види транспорту міста Києва. Підготувала дослідження : Середа А.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Тролейбус 1. Перший тролейбусний маршрут у Києві мав довжину 3,5 км і простягався по вулиці Червоноармійській до площі Льва Толстого. Тролейбусний парк знаходився в районі нинішньої Либідської площі. Наприкінці 1990 року довжина тролейбусної мережі Києва склала 317,9 км, кількість рухомого складу - 1125 одиниць, а кількість тролейбусних маршрутів - 31.

Номер слайду 5

Автомобіль. У 1885 році Карл Бенц запатентував винахід – першу машину з бензиновим двигуном. У неї було три колеса, Т-подібне кермо і двигун об'ємом 1,7 літра. Через три роки його дружина зробила першу поїздку на автомобілі між містами, швидкість досягала 16 км/год. В цей же час Карл почав серійний випуск автомобілів. Перші номерні знаки видавалися кінним візкам. Автомобільні номери з'явилися в 1899 році в Німеччині (Мюнхен).

Номер слайду 6

Судно

Номер слайду 7

Пароплавство

Номер слайду 8

Літаки«Бориспіль» - не лише найбільший аеропорт країни. Щорічно пасажиропотік в аеропорту зростає на 15%-20%. Абсолютний максимум пасажирів за всю історію існування повітряних перевезень в Україні було обслужено в аеропорту «Бориспіль» у серпні 2012 року – 985 000 пасажирів. Абсолютний добовий максимум був зафіксований 1 липня, в день проведення фінального матчу футбольного чемпіонату ЄВРО – 2012

Номер слайду 9

Вагони Вагонники Укрзалізниці ставлять перед собою завдання до кінця поточного року виокремити філію «Вагоноремонтна компанія». До неї мають увійти депо, що спеціалізуються на ремонті рухомого складу.державне акціонерне товариство залізничного транспорту загального користування, національний перевізник вантажів та пасажирів, метою діяльності якого є задоволення потреб у безпечних та якісних залізничних перевезеннях у внутрішньому та міжнародному сполученні – « Укрзалізниця»

pptx
Пов’язані теми
Природознавство, 4 клас, Матеріали до уроків
НУШ
Інкл
Додано
25 березня 2020
Переглядів
5024
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку