Презентація на тему "Організація методичної підтримки педагогічного колективу в умовах карантину"

Про матеріал
У презентації наведені основні аспекти організації методичної підтримки педагогічного колективу в умовах карантину адміністрацією закладу освіти
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Радченя Л. М.директор та вчитель математики,Киликиївський навчально-виховний комплекс «дошкільний навчальний заклад - середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ОРГАНІЗАЦІЯ МЕТОДИЧНОЇ ПІДТРИМКИ ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕКТИВУ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Номер слайду 2

Функції керівника закладу освіти *вибудова стратегії, постановка цілей та аналіз результатів; підтримка та розвиток вчителів; стратегічне управління фінансами та людськими ресурсами;налагодження партнерств. Уварова А. Від керівника до лідера: практичні поради для директорів шкіл та керівників відділів освіти URL: https://decentralization.gov.ua/uploads/library/file/521/12.2019.pdf

Номер слайду 3

Першочергові завдання адміністрації закладу освітиредагування навчальних планів для узагальнення тем з певних предметів;планування синхронних та асинхронних уроків.організація робочих місць для вчителів з доступом до мережі Інтернет (у кого немає можливості працювати вдома);вибір єдиної освітньої платформи для організації дистанційного навчання;методична підтримка вчителів;налаштування сервісів для комунікації, контролю, проведення онлайн уроків тощо.

Номер слайду 4

Методичні майстер-класи та практичні заняття з питань дистанційної освіти учнів

Номер слайду 5

Особливості організації майстер-класів та практичних занятьоб’єднання вчителів у групи за напрямками предметів, що вони викладають;наявність у кожного вчителя або комп’ютера, або ноутбука, або сматфона, або планшета, підключених до мережі Інтернет;наявність аккаунту у Google (або його можна створити на першому занятті).

Номер слайду 6

№ 1. Особливості дистанційного та змішаного навчання. Мета:ознайомити з особливостями дистанційного та змішаного навчання учнів з врахування специфіки навчальних предметів;створення аккаунту Google;розкладу уроків.

Номер слайду 7

№ 2. Синхронні уроки (виклик сучасності)Мета:навчити вчителів використовувати Zoom чи Google Meet для проведення онлайн уроків, батьківських зборів, нарад; проводити демонстрацію екрану та свого робочого столу; забезпечити контроль діями учнів під час онлайн уроку.

Номер слайду 8

№ 3. Комунікація з учнями, батьками і вчителями під час дистанційного навчання. Мета:створення груп класів у Viber (або у іншому месенджері), Classroom тощо;розробка правил комунікації; повторення правил мережевого етикету;ведення електронного журналу.

Номер слайду 9

№ 4. Оцінювання та контроль знань учнів. Мета:створення тестів в Google Forms;використання готових тестів з порталів «На урок», «Всеосвіта» тощо; виправлення помилок, коментування та оцінювання сфотографованих робіт, що надіслані електронною поштою чи у Viber.

Номер слайду 10

№ 5. Психологічна підтримка педагогічного колективу. Мета:профілактика професійного вигорання;розвиток стресостійкості, навичок саморегуляції в умовах карантину.

Номер слайду 11

Самоосвітня діяльність педагогічного колективу

Номер слайду 12

Директор сучасної школи

Номер слайду 13

Дякую за увагу!

pptx
Додано
16 лютого 2021
Переглядів
353
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку