Презентація на тему: “ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ДІЛОВОГО ЕТИКЕТУ”

Про матеріал
Презентація на тему: “ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ДІЛОВОГО ЕТИКЕТУ” Основні принципи ділового спілкування Етика й естетика
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація на тему:“Основні принципи ділового етикету”

Номер слайду 2

Етика ділового спілкування — це нова навчальна дисципліна, становленню і розвитку якої сприяли різні галузі науки (етика, психологія, філософія, соціологія) та практики (управління, менеджмент, маркетинг тощо). Проте найсуттєвіший вплив на неї, звичайно, справили етика і психологія — науки, що займаються людинознавством і вивчають одну і ту ж природу людської поведінки (але під різними кутами зору) і чинники, що впливають на життєдіяльність людей та їхню взаємодію.

Номер слайду 3

Принципи ділового етикету: Пунктуальність. Конфіденційність.  Увага до оточення Грамотність. Зовнішній вигляд

Номер слайду 4

Пунктуальність. Нормативною вважається поведінка людини, яка робить все вчасно. Фахівці вважають, що треба при розподілі робочого часу виконувати 25% до терміну, що відводиться на виконання певного завдання.

Номер слайду 5

Конфіденційність(не говорити зайвого). Оскільки хороші працівники повинні уміти зберігати таємниці підприємства і взаємодії товаришів по службі і керівників.

Номер слайду 6

Увага до оточення(думайте про інших,а не лише про себе). Люди повинні поважати думку інших людей, враховувати ради і критику, причому з боку товаришів по службі і керівників. Важливо цінувати досвід оточення.

Номер слайду 7

Грамотність(розмовляєте і пишите доступною мовою). Діловий етикет заснований на умінні правильно викладати власні думки і складати офіційні листи без помилок.

Номер слайду 8

Зовнішній вигляд (одягайтеся згідно вимог). Головний підхід-вписатися у Ваше оточення по службі, а всередині цього оточення – в контигент працівників вашого рівня. Необхідно виглядати найкращим чином,тобто одягатися зі смаком, вибираючи колірну гамму,що личить. Важливе значення мають ретельно підібрані аксесуари.

Номер слайду 9

Дякую за увагу!

pptx
Додав(-ла)
Павлух Іванна
Додано
26 грудня 2021
Переглядів
3991
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку