Презентація на тему "Побутова хімія українського виробника"

Про матеріал
Презентація на тему "Побутова хімії українського виробника" створена як додатковий матеріал до уроку географії в 9 класі на тему "Хімічна промисловість України".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Компанія “PIRANA”(http://pirana.ua) – одне з найдавніших українських підприємств, що заявило про себе ще у 1994 році, випустивши на ринок лінійку шампуню за болгарськими рецептами. Бюджетна продукція непоганої якості, стане непоганим вибором, якщо в гаманці обмаль фінансів. Торгові марки:- ТМ “Bunny”– ТМ”Чисто-чисто”–ТМ “ЮКА” - ТМ “Furry” Пропонують засоби для миття посуду, засоби для догляду за керамічними поверхнями, гелі для видалення нагару і стійких жирових забруднень , іржі, вапняного нальоту, а також дрібнички як кухонні губки, скребок, серветки.

Номер слайду 3

ЗАТ”Ельфа” (http://www.elfa.ua). Компанія на українському ринку з’явилася у 1997 році. За цей час ЗАТ “Ельфа” значно розширила своє виробництво і пропонує різноманітний спектр побутової хімії для дому і косметичних засобів, представлений 16 торговими марками. Продукція компанії підкоряє не лише вітчизняний ринок. Засоби чистячі та миючі у вигляді гелів і бальзамів допоможуть вам підтримувати ваше житло у чистоті, і завдасть мінімум шкоди природним ресурсам за рахунок використання біологічних поверхнево-активних речовин, що руйнуються в довкіллі. Матка представлена під брендом “Біоформула”та “Біоняня”

Номер слайду 4

ЗАТ”Ельфа”Dr. Sante (Доктор Санте) 

Номер слайду 5

ЗАТ”Ельфа”

Номер слайду 6

Компанія “Вельта-Косметик” (http://www.veltacosmet.dp.ua ) локалізується у Дніпропетровську, на ринку з 1995 року, спільне українсько-ізраїльське виробництво. Спеціалізується на косметичних засобах і побутовій хімії. Для виробництва використовує вітчизняну та імпортну сировину від німецьких, італійських і французьких виробників. Сировина і комплектуючі для упаковки задовольняють вимогам санітарно-гігієнічної експертизи МОЗ України. Дві лінійки засобів для миття “Я хозяйка” і “Вік”.

Номер слайду 7

ТОВ «Завод побутової хімії МИЛАМ» (http://milam.in.ua ) відносно нове обличчя на українському ринку побутової хімії. Був створений у 2004 році. за час існування підкорив споживачів різноманітним і якісним товаром. Під торговою маркою «МИЛАМ» випускалися засоби для миття посуду, для видалення накипу, засоби для видалення жиру, кіптю і нагару. Користувалися популярністю санітарно-гігієнічні засоби для чистоти і дезінфекції унітазів.

Номер слайду 8

«ABC Кемікалс Індастрі» ( http://abc-chemicals.com.ua ) Виробництво компанії орієнтовано як на випуск побутової хімії для дому, так і професійних миючих засобів для клінінгових компаній, підприємств харчової промисловості, громадського харчування, комунально-побутових об’єктів, транспорту. Рідина і гелі для миття посуду під торговою маркою “Test” і “Bingo”, а також порошки та миючі засоби для скла

Номер слайду 9

Компанія “GDU” ( http://gdu.ua ) з Іванофранківщини виробляє безпечну і доступну за ціною для споживача продукцію. Контролює її вплив на оточуюче середовище. Для домашнього господарювання компанія пропонує:– миючі засоби для посуду під торговими марками “LEMON FRESH”, “GOLD CYTRUS”, що ефективно діють навіть у холодній воді і містять у своєму складі лише безпечні для людини і довкілля речовини;

Номер слайду 10

Засоби для миття вікон і скляних поверхонь ” WINDOW PLUS”;Універсальні засоби для прибирання підлоги ” FLOOR”;

Номер слайду 11

Спеціалізовані засоби для чищення і дезінфекції торгових марок “SANIX” і “DIX PROFESSIONAL”;

Номер слайду 12

А також лінійку екологічної продукції “ECOLINE”, яка відповідає європейським стандартам і не викликає алергічних реакцій, не становить загрози для здоров’я дітей і тварин.

Номер слайду 13

Купуйте українське! Підтримуйте економіку держави!Підготувала: Богдан І.І., вчитель географії Станьківсько ЗОШ І-ІІ ступенів. З матеріалу Світлани Макарової, https://simeinyi-budzhet.ua/save/побутова-хімія-українського-виробни/ 

pptx
Додано
9 лютого 2019
Переглядів
2196
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку