Презентація на тему "Приготування заправних супів з бобовими, м’ясними, макаронними виробами та з різних овочів"

Про матеріал

Презентація з матеріалами до уроків "Технології приготування їжі" та виробничого навчання за професією "Кухар". Може бути використана вчителями Технології гімназій та ліцеїв.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Заправними називають супи, що готують на бульйонах, відварах чи воді і заправляють пасерованими овочами, томатом і борошном. До заправних супів відносять: борщі, щі, солянки, розсольники, супи овочеві, круп'яні, картопляні.«Приготування заправних супів з бобовими, м’ясними, макаронними виробами та з різних овочів»

Номер слайду 2

Класифікація перших страв

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Види супів картопляних

Номер слайду 5

Технологічна схема приготування заправних супів

Номер слайду 6

Технологія приготування супів картопляних з м’ясними виробами

Номер слайду 7

Технологія приготування супу картопляного з макаронними виробами

Номер слайду 8

Технологія приготування супу з різними овочами

Номер слайду 9

Технологія приготування супу з бобовими

Номер слайду 10

Кулінарні поради

pptx
Додано
5 вересня
Переглядів
29
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку