Презентація з матеріалами до уроків "Технології приготування їжі" та виробничого навчання за професією "Кухар". Може бути використана вчителями Технології гімназій та ліцеїв.
Заправними називають супи, що готують на бульйонах, відварах чи воді і заправляють пасерованими овочами, томатом і борошном. До заправних супів відносять: борщі, щі, солянки, розсольники, супи овочеві, круп'яні, картопляні.«Приготування заправних супів з бобовими, м’ясними, макаронними виробами та з різних овочів»
Номер слайду 2
Класифікація перших страв
Номер слайду 3
Номер слайду 4
Види супів картопляних
Номер слайду 5
Технологічна схема приготування заправних супів
Номер слайду 6
Технологія приготування супів картопляних з м’ясними виробами
Номер слайду 7
Технологія приготування супу картопляного з макаронними виробами