Презентація на тему "Розбирання/складання двигуна"

Про матеріал
Презентація на тему "Розбирання/складання двигуна" Навчальна мета: надати студентам знання та відпрацювати з ними початкові уміння в розбиранні/складанні двигуна.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВП НУБіП України«Немішаївський агротехнічний коледж»Відділення «Експлуатація та технічний сервіс машин та обладнання»МАЙСТЕР-КЛАС«Розбирання/складання двигуна» Підготував : Ковальчук В. В.

Номер слайду 2

Навчальна мета: надати студентам знання та відпрацювати з ними початкові уміння в розбиранні/складанні двигуна. Розвиваюча мета: розвивати навики самоконтролю, творчий підхід до роботи, як засіб виховання стійкого професійного інтересу, професійне мислення, вміння самостійно приймати рішення, свідому трудову дисципліну. Виховна мета: виховувати бережливе відношення до інструменту, деталей, запчастин та матеріалів. Формувати повагу до обраної професії, відповідальність за виконану роботу.Інструменти та обладнання: верстак слюсарний, поворотний стенд, слюсарні лещата, набір ключів комбінованих ріжково-накидних, набір головок, трещотки, воротки, набір викруток, плоскогубці, кліщі затискні, воротки, молоток слюсарний, молоток з мідними бойками

Номер слайду 3

1. Перевірка зовнішнього вигляду студентів

Номер слайду 4

2. Інструктаж з охорони праці

Номер слайду 5

3. Викладач демонструє розбирання двигуна

Номер слайду 6

4. Викладач демонструє збирання двигуна

Номер слайду 7

5. Студенти приступають до розбирання двигуна

Номер слайду 8

5. Студенти приступають до збирання двигуна

pptx
Додано
16 травня 2020
Переглядів
527
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку