Презентація на тему "Соціальна реклама у сфері соціальної роботи"

Про матеріал
Соціальна робота — професійна діяльність, метою якої є допомога людям, соціальним групам у подоланні особистісних та соціальних труднощів шляхом підтримки, захисту, корекції та реабілітації. Необхідність спеціалістів у цій галузі виникла у зв'язку з соціальними реформами. Професійний соціальний працівник виступає в ролі посередника між громадянином та державою, задовольняючи потреби клієнта та водночас підтримуючи стабільність у суспільстві.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Соціальна реклама, спеціальності «Соціальна робота»

Номер слайду 2

Соціальна робота – це дружна сім’я!

Номер слайду 3

Громадянин і держава!Соціальна робота — професійна діяльність, метою якої є допомога людям, соціальним групам у подоланні особистісних та соціальних труднощів шляхом підтримки, захисту, корекції та реабілітації. Необхідність спеціалістів у цій галузі виникла у зв'язку з соціальними реформами. Професійний соціальний працівник виступає в ролі посередника між громадянином та державою, задовольняючи потреби клієнта та водночас підтримуючи стабільність у суспільстві.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Толерантність- наш девіз!Фахівці у цій сфері отримують знання, навички та уміння, необхідні для діяльності в галузі соціального консультування, організації соціальної допомоги населенню. Підготовка соціальних працівників ґрунтується на принципах гуманізму, толерантності, практичної спрямованості.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Робота на вас чекає!Після закінчення навчання випускники мають можливість працювати в органах праці та соціального захисту населення, державних службах зайнятості, у підрозділах органів виконавчої влади у справах сім'ї та молоді, Пенсійному фонді України, в закладах та установах громадських організацій і партій, у науково-дослідних установах, навчально-освітніх чи спеціальних закладах, комісіях у справах неповнолітніх, центрах працевлаштування.

Номер слайду 8

Вітаємо у нашій дружній родині!Ми раді будемо зустріти вас у нашому Сумському Державному Університеті на спеціальність Соціальна робота.

pptx
Додано
28 листопада 2021
Переглядів
1158
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку